Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Máté tíz pró
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz
MuMa012 #32989 üzenetére
Jó vétel volt főleg ha 300 körül jutottatok hozzá.
Egy dolgot tudj róla. Melegszik és ha melegszik drasztikusan visszavágja a teljesítményt. 92°sitty-sutty megvan neki főleg egy fincsi kis Blender-nél, ott meg úgy visszavágja a teljesítményt mint a pinty. Tudom mert nekem is pont ez a konfigom van, de már nem ez az elsődleges vasam. Nem tudom mennyi idős amit vettetek, és azt sem, hogy pesti vagy e, de ha tudod mindenképpen látogasd meg KillHates fórumtársat aki minőségi munkával szépen újrapasztázza neked, ha szeretnéd akár fémpasztával is, a CPU-t meg a GPU-t. Aztán el lehet felejteni a túlhevülésből származó teljesítmény csökkentést... Időpont egyeztetést követően meg is várhatod a műveletet.
Illetve, hidd el nekem, hogy az a 16GB elég kevéske lesz egy idő után, főleg ha rá is kaptok a lehetőségekre amiket ebből a vasból ki lehet hozni. Tegyetek bele SODIM Kingston DDR4 CL20-as 2x16GB Kit-et meghálálja, mint ahogy azt is ha normális NVMe SSD-t is vesztek bele. Ezekkel tényleg ki is maxolhatjátok minden porcikáját és jó sokáig élvezhetitek. Persze jó így is ahogy van, de a pasztázást ne hagyjátok ki mert az sokat számít. Nyilván ha lelkes vagy Te is megcsinálhatod (ha nem fém alapú a paszta, mert ott tényleg kell tudás meg rutin), de egy dologra feltétlenül figyelj. Csak a CPU-ról meg a GPU-ról takarítsd le a gyári pasztát, mindenhol máshol, VRAM-ok stb, hagyd meg a gyárit mert annál jobbat oda nem tudsz tenni mint amit a gyárban rákentek.Itt a képen azok a részek vannak pirossal jelölve amiket nem szabad takarítani és zölddel azok amiket igen. [kép]
Amire figyelj még hogy amikor szereled le a hőcsöves rendszert és amikor takarítod a réz dolgokat, csak finoman, mert piszok könnyen vetemedik és akkor nem fekszik fel rendesen amikor vissza rakod, akkor meg mindened lesz csak hűtésed nem. Én sok pasztát próbáltam és a legjobban a TG Kryonaut jött be. De ha igazán jót szeretnél akkor fémalapú paszta és KillHates a megoldás.
Ja még valami, ha nem is cseréled az NVMe SSD-t ami benne van, de feltétlenül rakd a 2-es slot-ba, abba ami távolabb van a hőcsövektől, mert a konstrukció képes eléggé megtolni az SSD hőmérsékletét ha az 1-es slot-ban hagyod. Egyszerűen túl közel van a hőcsőhöz az 1-es slot. Én még dobtam rá egy bordát is, de ez már tényleg csak hab a tortán.
[kép]Elég jól ismerem ennek a vasnak minden részét szóval ha kell valamiben segíteni keress meg akár privátban is, szívesen segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest