- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabrielarky
tag
Én múlthét kedd koradélután rendeltem tőlük Asus K72JR laptopot, köv. csütörtök délelőtt már ittvolt a futár vele egy vidéki községben. Aki a 15.6" K52JR változaton gondolkozik, az inkább gyűjtsön kicsit többet és vegye meg ezt, mindenképpen jobban megéri! a boltot is kifejezetten ajánlom, korrektül és gyorsan intéztek mindent illetve segítettek tanácsadással is.
A laptopnak nagyon szép képe van, csendes (ha nem felejtek benne dvd-t amit pörget
) fullra felinstallálva, sok automatikusan induló programmal is rohadt gyorsab bebootol a win7 64bit. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon jó az ár-teljesítmény viszonya az Asus K72JR-nek!
-
a linkelt adatlapon minden szükséges infót megtalálsz, amúgy jó széria, és ár/érték arányban is jó noti, eléggé új széria, ezért szerintem túl sok gyakorlati tapasztalatot itt nem fogsz kapni róla...
nekem nem ilyen noti van, de volt már a kezemben, telepítettem, próbálgattam, és szerintem jó!
msnnincs nekem, meszziről kerülöm...banuszzs; nem tudom, hogy hol olvashattad, mivel én biztosan nem írtam ilyet, hiszen nincs, és nem is volt tl-wr741nd routerem! nekem jelenleg tl-wr941nd van!
a upc bizonyos esetekben menedzseli a hálózatát, és az adott szempontból terheltebb területeken/intervallumokban a torrent prioritása hátrébb kerül(het) a sorban, ezért a torrent sebessége nem mérvadó, a hálózat - menedzselés - miatt is bármikor ingadozhat, és erről sem a noti, sem pedig a router nem tehet! ha a modem vagy a router (upc routert írtál, de a szolgáltató modemet ad) eldobja magát, az esetlegesen adódhat a torrent túl vészes beállításából is, visszább kell venni, és kipróbálni úgy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest