Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokiae51
tag
válasz
KION3524 #239 üzenetére
Sziasztok!
Kb 3 hete nekem is elkezdte a tabletem a ccsíkozást függőleges csíkok jelenték meg a kijelzőn.Eleinte csak egy két csík később az teljes kijelzőt beborította.
Felvettem a kapcsolatott Asus szervizel(Maksitomi általáltal leírtakleírtak alapján) dobozba a tablet futár vitte majd 2 hét után sms s másnap jött is meg a tablet.Számla garancia papír nem kellet mellékelni.Csak a gyári számot A megfelelő helyre beírni.
Az Lcd kijelző csere óta minden tökéletesen működik:-)Röviden ennyi,remélem tudtam segíteni.
A hozzászólást Wramiz fórumtarsnak ajánlom...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
Üzleti előfizetők hirdetései
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest