- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz
Ed McLeves #138 üzenetére
tv go is fut rajta, azt meg én használom.
-
St3ven
addikt
Még két apróság:
1. A szürke színű változat esetében is fényes műanyag a hátlap, mint a fehérnél?
2. Az android menüben a menüpontok fehér hátterét lehet a jól megszokott feketére is állítani? -
Phoebe
tag
válasz
donjohnson #132 üzenetére
Köszi! Szerintem Asus specifikus dolgok azok, amik nem jönnek be, lehet érdemes várni kicsit a CM-ra vagy, ha nem jön, akkor root. De egyébként mindenkinek csak ajánlani tudom a készüléket.
-
XIII Ramses
aktív tag
Sajnos megrepedt az üveg a tabletemen. A kijelző nem sérült, működik is minden rendesen, csak van az egyik sarkában egy 5 centis repedés. Járt igy már valaki, mennyi vajon a csere? Köszi...
-
Phoebe
tag
Sziasztok, bocs mindenkitől! Nagyon szép, nagyon gyors, de a szoftver nekem nem jön be. Android 4.2.2 van rajta, lebegő menü és/vagy mini alkalmazás és egy kalap, nekem felesleges cucc, amit le se tudok szedni.
Sajnos nem értek az Android-hoz, azt sem tudom, hogy mi a neve a legalsó sávnak és meg lehet-e változtatni vagy az Android verziófüggő. Eddig én egy Android 4.1.1.-es gépet használtam, gyönyörű puritán kis csoda volt negyed ilyen hardveren. CyanogenMod nincs erre a típusra.
Van valami downgrade javaslat? Köszi! -
Ed McLeves
tag
Tud valaki olyan (megalapozott) tanáccsal szolgálni, hogy hogyan / meddig töltsem a tabot, hogy az akku élettartama a lehető leghosszabb legyen? Töltés közbeni használat javasolt?
Jelenleg mindig kikapcsolva töltöm, 4 és fél órát követően nem azt írja ki, hogy "teljesen feltöltve", mint a telefonom, hanem eltűnik a töltés ikon. A használati utasítás azt írja, hogy "Ne hagyja az ASUS Tablet készüléket a tápfeszültséghez csatlakoztatva, miután teljesen feltöltődött. Az ASUS Tablet-ot nem úgy tervezték, hogy hosszabb ideig hálózati áramforrásra legyen csatlakoztatva." Mi az a "hosszabb idő"? Ha este töltésre teszem, maradhat reggelig rajta (6-8 óra) anélkül, hogy az akkut károsítanám? (Azon gondolkodom, hogy veszek egy időzítős konnektor-adaptert és beállítom 5 órára.)
A net szerint lithium polymer 19Wh-s akksi van benne. Rengeteg egymásnak ellentmondó infó van a különböző akksik ideális töltéséről... Valaki átlátja ezeket?b.daniel:
Átlagos használattal (elsősorban web, e-mail, olvasás, kevés játék, néha MinDigTV app) kb. 9 órát bírja nálam. USB OTG működik, 3G-s sticket kezeli (két különbözővel is próbáltam már), sebesség számomra teljesen jó, nem akadozik, igaz, nem is használok hardverzabáló játékokat. -
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
Mennyire vagytok megelegedve ezzel a tabbal? Sebesség, akksiidő milyen? Otg képes? -
csigacsa
tag
válasz
wilder720825 #125 üzenetére
Ne a Chrome böngészőt használd, mert az valóban nem támogatja a flash-t. Tölts le valahonnan egy flashplayer.apk-t és telepítsd fel (adobe flash player 11.1. apk). Ezután keress egy böngészőt, ami támogatja a flash-t. Én pl. a dolphinbrowser böngészőt és hozzá a dolphinjetpack nevű alkalmazást használom vagyis ezeket telepítettem fel. Annyi még, hogy a dolphin böngészőben a beállításoknál kapcsold be a flash-t és jatpack-et. Én így használom a tableten, meg a Nexus 4 telefonomon is, amin KiKat android van.
-
wilder720825
újonc
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy hogyan tudnék online filmet nézni a gépen, ugyanis jelenleg flash player hiánya miatt nem tudok. Van-e valami megoldás erre?
Köszi!
-
hexabot
csendes tag
Hi!
Megnézné nekem valaki, hogy a BLUETOOTH SERIAL CONTROLL N7 hiba nélkül fut -e ezen a masinán?(google play áruházból ingyenesen letölthető)
Ez jelenti gogy megveszem e vagy sem a gépet... -
Sontir Fel
őstag
Megrendeltem, botrany ez 2k futarszolgalati dij... pfo kb viszi az osszes kedvezmenyt
-
Fredo78
aktív tag
Megnéztem nem frissitett magától, de amint rányomtam talált frissítést és fel is rakta.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Star Trek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- ASUS routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest