Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
manya777
üzenetére
Én is fullhd-ban tolom, giga wf oc 1060 6GB kátyával ( mellette i5 3470, és 8G RAM) de nem nagyon tapasztaltam ilyet. Hogy pontos legyek, nem figyeltem ilyen dolgokra, de nagyobb fps bezuhanást talán észrevettem volna. Fps limit be van lőve 120-ra, azt stabilan tartja. Nálam nincs ultrára állitva a grafika, csak amolyan high félére, de szépen viszi. Ezt is, a pCarst is, és a Raceroom sem panaszkodik.
Persze lehet, hogy van valami beállitas, ami a korábbi amd7850 miatt nincs bekapcsolva, és ha azt a nemtudommit bekapcsolnám, nálam is beütne az fps esés.
Utólag belegondolva, akkor volt egy-egy fps beesésem, tizedmásodpercekre, amikor furmarkkal hajtottam vagy negyedőráig, és elérte a tdp limitet. Olyankor 1-2 pillanatra visszábbvettt, de utana megint ment tovább. -
Gtaati
őstag
válasz
manya777
üzenetére
Hello!
Koszi az eszrevetelt, akkor nem egyedi problemanak tunik a dolog. Nekem a fak palyara vetett arnyekainal meg gumifustnel ugy szaggat, leesik az fps h jatszhatatlan....
Nalam is ssdrol fut, illetve monitorozva a dolgot a problemas helyeken nem is megy 100%-on a vga a proci meg ilyen 30%Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cudy routerek
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmgyűjtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nalam is ssdrol fut, illetve monitorozva a dolgot a problemas helyeken nem is megy 100%-on a vga a proci meg ilyen 30%