Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• barcalaci84

őstag

válasz N€T0X|N #2500 üzenetére

nem is köteleznélek rá h nicknéven menj...:)
    a ligáknál ez a követelezősdi óriási baromság...pl mastersen ugyanúgy nicknéven írnak sokan...(bár ott látszik a valós név is)
    de h játékban miért kell megadni az nonszensz...
    tényleg rettentő zavaró tud lenne h egy 15 fős serveren van 4 Kiss ,5 Nagy... stb

a névegyezés meg pláne gáz... az AC még gyerekcipőben jár, de már most van online 3db Nagy László,
    illetve 2 Nagy Attila...(ennnyi ami eddig feltűnt...)

múltkor rámírtak h jól kilöktem az illetőt...közben meg filmet néztem az asszonnyal...:)

törölt tag

válasz N€T0X|N #2500 üzenetére

Én pont az ellenkező véglet vagyok :D
    Sehol nem fogok a saját nevemen játszani.
    Egyrészt mert szerintem semmi szükség rá, aktív szimesként nem egy ligában versenyeztem, össze is jártunk..és semmi problémát nem okozott a nick.
    JuanG-t, Wildrain, Daffy-t a neten és a személyes taklálkozáskor is a nick-n szólítottam (Juan-Wild-Daffy).
    Ahogy engem is.
    Persze ha valakinek hülye a nick-je, az problémás.

De ahogy Met is írja, az ő nick-je vagy HaZso nick-je is évek során megállta a helyét a ligájukban.
    Nekem a szimes világom a btipus-hoz, ritkában a b-type-hoz kapcsolódik, a Crpg vonalon meg RedMonk.
    Mindig.
    Másrészt engem csak összezavar a valós nevek használata, sok szimest ismerek nick-ről, és problémás beazonosítani őket a problémás nevükön, pláne ha többen vannak egy név alatt.
    Meg ez egy virtuális 'karrier', semmi köze a valós nevemhez, ..ahogy egy liga komolyságát sem az határozza meg hogy valós néven mennek alatta, vagy nick-n, ezt tapasztaltam.

Új hozzászólás Aktív témák