Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi_mod
aktív tag
Nem elég az embereket megmenteni, sőt ez inkább csak mellékküldetés, menekülésekkor vannak segítségedre...
Ha megvan minden kilátó, találsz rendes küldiket, mint zsebelés, kihalgatás, infószerzés veréssel, ezekkel fogsz megtudni infókat a célpontodról hol mikor stb. stb.
2-3 ilyen feladat után kiírja, hogy most már tudod kit kell kinyírni menj a "büró"ba és megkapod a tollat...innen egyértelmű!Tomi
-
edipqe
senior tag
hát akkor lasabban játszok vele, hogy kitartson sokáig XD
nekem most minden maxon 1440*900 ban 50 fps alá nem megy néha felmegy 70-80ra.
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edipqe
senior tag
válasz #54715584 #2456 üzenetére
nem baj szeretem a videókat, én mindíg megnézem a játékok videóit minimum 1 szer, nem ESC-elem a gamékat végig, mint 1esek.
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edipqe
senior tag
mit kapok ha leölöm a 30 lovagot? vagy mit kapok ha összeszedem a rendek 100-100 szászlóját?
-
edipqe
senior tag
-
edipqe
senior tag
ennyi? és mi van a + 3 vagy 4 ingame játékkal amit olvastam valamerre, vagy az csak konzolon van?
-
BloodyEddie
őstag
PLS SEGÍTSEN VALAKI!!
Crc hibás lett az Assasin's Creed dvd-m, nem tud telepíteni egy fájlt és emiatt nem is megy rendesen a játék. DataPC_Present_Room.forge a fájl neve, akinek van pár szabad perce, pls töltse fel valahova, fontos lenne, enélkül használhatatlan a játék (ez az a pálya ahonnan ki lehet választani a többit is, tehát enélkül a többit sem hozza be).
Pár feltöltős oldal:
yousendit.com
rapidshare.com
megaupload.com
data.huBármelyik jó lenne, előre is köszönöm
-
samfishR
senior tag
Üdv!
Az élsimítást hogy lehet bekapcsolni dx9 alatt? hiába nyomom be a multisamplinget 3-ra, ugyan olyan recések maradnak az élek
mod: amíg írtam a kommentet alt+tabolva volt AC, aztán visszatettem és yo lett[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Nem csinált valaki hozzá valami frankó ZBOARD billentyű kiosztást?
Tegnap szenvedtem vele egy darabig, mert 16:9-ben futott aztán olvastam ,hogy ez normális és nem változtatható..... a rák tépje ki a szívét.....
Egész jól fut HD 4850-en fullon. Néha megakad kicsit, de elenyésző....
-
chungee
addikt
HELP!!
Nálam nincs hang a párbeszédeknél Azaz nincs beszéd[ Szerkesztve ]
-
norbi2k
csendes tag
hali
itt sosem megy le a nap? most épp jeruzsalemben járok, itt kicsit komorabb az idő, de mégis azért lehetne már este.... nehogymá egy bérgyilkosos tolvajos játékban ne legyen este... meg mikor lesznek már tolvaj kuldetések, mondjuk ellopni szentiratokat meg saladin papucsát az ágya mellől....
-
west
őstag
-
chungee
addikt
Feliratot be lehet kapcsolni vhol?
-
chungee
addikt
Jerusalem bejáratánál vok. Nem engednek be. Van kiskapu
-
Makaveli
senior tag
Amúgy mennyire válik unalmassá a játék? Mindig valakit meg kell ölni bla-bla-bla?
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
chungee
addikt
Hogy tudok menteni
-
Davzone
senior tag
válasz chungee #2489 üzenetére
Ja értem....
Gondolom nem vágod az angolt.
A bejárat előtt van egy valaki akit meg kell menteni.
Kinyirod a katonákat és beszélsz a megmentettel,és meg fog jelenni pár fehér ruhás.
Odamész hozzájuk és asszem space-el beááll közéjük és ők bevisznek...Menteni automatán ment de pl ha találsz egy zászlót valahol a városba ott mindig ment.
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Makaveli
senior tag
#2490?
-
Makaveli
senior tag
Nincs valakinek feles Assasin's Creed-je, Uefa Euro 2008 ellenében?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest