Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Nolám, ez is csúszik? Hihetetlen mennyire meglepő...Kezd tele lenni a tököm a játékokkal/kiadóikkal.
-
feka007
veterán
teszt by gamekapocs
Mennyit kell malmozni a pc-s kiadásig? -
feka007
veterán
Állítólag nem vmi jó a játék, mi igaz ebből? Gamekapocs meg a Gamespot istenítette, de hát azok a sz*rt is istenítik.
-
feka007
veterán
Találtam egy korrekt kis független kritikát, ebből elhiszem, hogy sz*r: [link]
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #162 üzenetére
Azért majd megnézem, kíváncsi vagyok a grafikájára... Bár az egy dolog, hogy a konzolosok maguk alá pisilnek most tőle, de csakmert nem látták a Crysist... És valószínűleg egy jól összecsapott konzolátirat lesz, egy-két hónap alatt nem fogják tudni leoptimalizálni, meg ha eleve nem jó a game, akkor szerintem szarnak rá hogy fut nekünk... Bár az eladások azok megvoltak.
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Na vettem egy boxot, és az első játék, amit beszereztem rá, természetesen ez volt. Azt kell, hogy mondjam, ez a játék nagyon jó a sok negatív kritika ellenére. Nem tudom egyes cikkírók mivel átszottak, hogy azt mondták, hogy nincs hangulata a városnak... Hát én ilyen jó feelingbe már szerintem elég régen éreztem magam, ez a mindenkit messziről kifigyelés, megbúvok a tömegben mindent visz. Mondjuk még csak 3-4 órát játszottam vele, úgyhogy még átmehet unalomba, remélem nem fog. A grafika meg HDTV-n:
Egy szó, mint száz, pozitívan csalódtam a játékban, és ennyit arról, hogy ki mit ír le a cikkében... -
feka007
veterán
Várható volt, hogy szarnak rá a PC-s optimalizációra...
Lehet, hogy már rég kivannak írva a három nap alatt átportolt pc-s verziók, de még benne van a szerződésbe, hogy árpilisig várniuk kell, mert addig is egy fő húzócím konzolra. GoW is csak egy évvel az X360-as után jelent meg PC-re, de azt is ugyanúgy leszarták, egy év alatt is csak egy bughalmazt sikerült csinálniuk a portot készítőknek, de ugye azért mégis egy kis plusz bevétel, és egy vacak port már nem kerül semmibe nekik... -
feka007
veterán
válasz fpeter07 #241 üzenetére
És akkor lehet örülni, ha nem fog szaggatni ilyen gépen...
Egyre inkább úgy gondolom, hogy megérte "befektetni" egy X360-ba, egyre több játék jön ki sokkal előbb konzolra (GTA IV nem is valószínű, hogy lesz PC-n...), ráadásul az Assassin's tökéletesen fut HD-ben, mindenféle probléma nélkül, és még a Crysisszel is felveszi a versenyt néhol. Mindezt 512 MB rammal, PC-n meg rögtn 3 gigát ajánlanak neki... -
feka007
veterán
válasz darnellsmith #263 üzenetére
Szerintem van vagy négy is, én most vagyok a harmadikban. Némelyik akkora, mint Pest körülbelül... És a köztük lévő területek sem elhanyagolható méretűek, számtalan kisebb településekbe botolhatunk miközben átmegyünk egyik városból a másikba.
-
feka007
veterán
válasz darnellsmith #267 üzenetére
Nálam komolyan esélyes az évtized játéka címre.
-
feka007
veterán
Igen, a küldik tényleg nagyon unalmasak, lopd meg ezt, kérdezd ki azt, aztán jönnek a fő enemyk, amiket öt kardcsapással ugyanúgy kinyírunk... Igazából sejtettem, hogy a kezdeti lelkesedés után nálam is leül majd.
Na mindegy, azért a táj meg az élő város hihetetlen szép, nem is találni ehhez kézzel foghatót.[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz illusiON #302 üzenetére
A harcrendszer messze nem olyan jó, mint abban, vannak szkriptelt kombók, amivel egy gombnyomásra kinyírja az ellent ha elkapod a megfelelő pillanatot. Úgyhogy nagyon le lett egyszerűsítve, még kontrolleren is egy vicc, olyan könnyű...
Viszont minden másban jobb a PoP-nál. -
feka007
veterán
Minimum gépigény X2 3800+ a low-end, hát jól leoptimalizálták...
"Xbox 360® Controller for Windows recommended" Ez pedig arra enged következtetni, hogy nem lesz egy leányálom billentyűzeten... -
feka007
veterán
válasz darnellsmith #348 üzenetére
Szerinem is, úgyhogy érdemes lesz beszerezni egyet hozzá.
-
feka007
veterán
válasz illusiON #353 üzenetére
Hát az AI az sajnos szar, sajnos elég nevetségessé tették a harcot azzal, hogy körülvesznek néha 6-7-en, de mindig csak egy támad, az öt másik mögötted lévő addig vár, amíg rá kerül a sor, nem vágnak hátba még véletlenül se... Ok, ez nem azért van, mert szarok a programozóik, de akkor oldják meg máshogy, ez így nagyon gagyi... Ennek ellenére szerintem zseniális játék, de ez is lehetett volna jobb.
Amit nem értek, hogy ha boxon fél giga rammal folyamatosan fut, akkor pc-n miért kell 3? Jó, Vistához mérték, az meg zabál, de akkor is elégnek kéne lennie 2-nek rendes optimalizálással szvsz...[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Már a Crysisnak is hatalmas gép kellett, nem hittem volna, hogy mernek annál nagyobb gépigénnyel kiadni játékot... És azért a Crysisnek részletesebb a grafikája, jóval erőforrásigényesebb az egész. Persze ők megtehetik, konzolos eladásokból már jól megtömték magukat, így nem fognak belehalni, ha senki nem fogja megvenni a gépigény miatt.
[ Szerkesztve ]
-
-
feka007
veterán
válasz darnellsmith #395 üzenetére
Crysisnál sztem akkor sem kéne nagyobb gépigénynek lennie, ennyire nyilvánosan leszarni a PC-seket...
-
feka007
veterán
válasz darnellsmith #397 üzenetére
Jó, de milyet, Crysishoz sincs gép, ami a játék végéig kibírná, pedig annak még kisebb a gépigénye.
-
feka007
veterán
válasz darnellsmith #452 üzenetére
Kb. 3-4 ismétlődik folyamatosan. Nem erőltették meg magukat...
-
feka007
veterán
válasz darnellsmith #455 üzenetére
Azt az első két és fél óra alapján mondtam. 3.-nál kezdtem el unni.
-
feka007
veterán
Igen, de itt sokszor egy városban kell tízszer ugyanazt megcsinálni, nem pedig mindig más pályán, mint egy fps-ben mondjuk.
Egyébként maga a játék szerintem lenyűgöző, tökéletesen átjön a középkori közelkeleti hangulat, de ettől még nagyon megunható. Mondjuk azt mndják, hgy a 9. "főellenség"től érdekesebbé válik, mindenesetre én csak a 7.ig vittem, úgy döntöttem inkább szünetelem kicsit, majd nemsokára megint HD tv előtt leszek akkor folytatom majd. -
feka007
veterán
Már most? Biztos lenyúltak egyet a raktárból. Kíváncsi vagyok milyen quad sli rendszerek kellenek a kihajtásához.
-
-
feka007
veterán
Hát nem... Én félig kijátszottam már boxon, de szerintem elég sután van megoldva az egész harcrendszer, elején még szívesen mentettem a civileket, de aztán már csak a küldikre koncentrltam, mert meguntam, hogy két kombóból áll az egész harc.
Egyébként az érdekelne, hogy a küldetések maradtak ugyanolyan repetitívek? Mert ha igen akkor nem nagyon érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Windows 7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest