Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Zseniális ez a játék még mindig.
-
Edorn
senior tag
Nem tud valaki arról, hogy terveznek-e kiadni egy mindent egyben csomagot steam-re? Hogy ne kelljen egyenként minden részt megvásárolgatni, hanem egy pack-ban benne lenne minden eddig megjelent rész?
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok!
A Heritage Collectionben az alap verziója van az első résznek? CDGalaxis honlapján látom, hogy van egy rendezői változat, ez ad annyi pluszt hogy megérje? Ez a Collection szimpi, mégiscsak jobb egy dobozban az összes, mint 5-ben...Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Na hát érdekes, 6 DVD-ből áll a Heritage Collection, mindegyik játék egy, kivéve a 3-at, mert az kettőt foglal, de tök feleslegesen, mert a 2.-tól kezdve Uplayen aktiválhatóak, úgyhogy ki se szedtem őket a tokból.
Az elsőt viszont DVD-ről kell felrakni.
Nagyon régen játszottam vele, de akkor sem szedtem össze a zászlókat, érdemes lehet ezzel pepecselni?Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
fpeter07
veterán
válasz Bad Pritt #2957 üzenetére
Borzasztóan nehéz megtalálni mindet. Ha szereted a kihívásokat, hajrá. Módszeresen kell átkutatni a területeket, különben megette a fene. Ha van kedvem játszani a játékkal, akkor azokat keresgélem.
Egyébként a mester szónoklatot nem lehet valahogy átugrani? Elég unalmas, hogy minden belépéskor 10 percig kéne hallgatni.
-
Kvelstadt
veterán
válasz fpeter07 #2961 üzenetére
Na ja. Nem csak a monoton játékmenet miatt maradt el a nagy siker amit vártak. Elég fapados megoldások vannak benne. De ez már ilyen maradt. És mindezek ellenére nekem nagyon tetszett anno a játék és Altair a legnagyobb király!
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
fpeter07
veterán
válasz Kvelstadt #2962 üzenetére
Nekem a többi rész játékmenete nem jött be. Túlbonyolították mindenféle bombákkal, később bejöttek a fegyverek is stb. Bevallom, hogy nekem az ilyen ugrabugrálós játékok nagyon tetszenek. A valóságban elég veszélyes sport, de így képernyőn át semmi gond nincs vele.
Ez az Unity az első gameplay videó után elásta magát nálam. Pont ezt a részét tették tönkre a játéknak.
-
Kvelstadt
veterán
válasz fpeter07 #2963 üzenetére
Nekem tetszett hogy több dolgot lehetett benne csinálni. Persze voltak benne dolgok ami már túlzás. Pl a 4 részben a hajózás mint assassin játék nem volt annyira jó ötlet de ha egy hajós játék lett volna annak nagyon jó lett volna. Én meg mivel assassinkodtam eleget nem zavart hogy ez egy ilyen rész lett.
-
Bad Pritt
félisten
Ide is beírom, hátha tud valaki segíteni: szóval, beregisztráltam Uplayre 2-től 3-ig (hülyén hangzik, de értitek ) a játékokat, felraktam a kettőt magamnak és a hármat barátnőmnek. A baj csak az, hogy a második valamiért nem teljesen okés, már a menüben is néha bevillan az asztal egy részlete (nem mindig ugyanaz), ami játék közben is folytatódik elég gyakran, úgyhogy elég zavaró. Más is találkozott ezzel a problémával? Próbáltam V-Sync-kel és anélkül, mindenféle beállításokkal, de semmi nem használt, ellenben a 3 nem vibrál egyáltalán, úgyhogy szerintem ez csak a kettőnél van így.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
A Brotherhooddal ugyanez van, beflassel a windóz háttér meg az ablakok, 13.4, 13.12, 14.4 éd 14.7-es driverrel is, ellenben a Revelations teljesen jó. Furcsa ez nekem, azt se tudom, miként tudnék erre rákeresni neten...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
aktív tag
Sziasztok,
megvettem a játékot (collectors edition ) de sajnos csalódás ért, DX 10 módban nem hajlandó elindulni, az Ubi logojánál merevre fagy a játék. DX 9 módban elindul, de nem szeretnék úgy játszani vele.
Tudtok megoldást?
[ Szerkesztve ]
OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
energy4ever
addikt
Xbox 360-on, masodszorra kezdem el a jatekot. Memori 4 leges legelejen tartok. A 3db varos barmelyikeben jarok nem dobja be a kuldeteseket.
A lemezzel nincsen gond, 100%-osan telepitheto. Valami otlet? -
Kvelstadt
veterán
válasz energy4ever #2972 üzenetére
Marha régen volt. De nem úgy van hogy csak azután dobja be hogy felfedted a városrészeket a kilátótornyokkal? Vagy ha ez megvan akkor fogalmam nincs hacsak nem bug. Nekem mindig volt küldi.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest