Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Hát először is xarrámoddoltam a a Morrowindet és jó három hete azzal játtszom. Eléggé szépen néz ki, bár a jelenlegi konfigommal kb a lehetőségek 50-60%-át tudom csak kihasználni. Kb olyan minőségű lett, mint a vanilla Oblivion közepes-magas beállításokkal. Majd teszek föl képeket a topicjába (végre van tisztességes netem, nem mobilfos). Közben, mivel telejesen frusztálódtam az Arx-béli elakadás miatt (továbbra sem tudok átjutni) újrakezdtem a Planescape Tormentet (Ati driverral végre nincs kékhalál minden varázsláskor, mint a régi kártyámmal,így végre tudok figyelni magára a játékra is). Közben egy barátom unszolására kipróbáltam a Chronicles off Riddick játékot. Ezt akkor veszem elő, ha valami "könnyedebb" dologra vágyok. Nagyon meglepődtem, mert tökre tettszik, pedig én eddig rühelltem az akciójátékokat. Próbáld majd ki egyszer. Aztán ha mindezeknek a a végére jártam, jöhet a River of Time. Szerintem nyárig elleszek.
Májusban meg érkezik a Witcher 2 (kéretik a megjegyzéseket mellőzni!
)
Ezt a Voidot honnnan lehet beszerezni? Nem egy népszerű cucc, ahogy látom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Májusban meg érkezik a Witcher 2 (kéretik a megjegyzéseket mellőzni!
)