Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GypsFulvus2

őstag

válasz HaaS #64 üzenetére

Hát először is xarrámoddoltam a a Morrowindet és jó három hete azzal játtszom. Eléggé szépen néz ki, bár a jelenlegi konfigommal kb a lehetőségek 50-60%-át tudom csak kihasználni. Kb olyan minőségű lett, mint a vanilla Oblivion közepes-magas beállításokkal. Majd teszek föl képeket a topicjába (végre van tisztességes netem, nem mobilfos). Közben, mivel telejesen frusztálódtam az Arx-béli elakadás miatt (továbbra sem tudok átjutni) újrakezdtem a Planescape Tormentet (Ati driverral végre nincs kékhalál minden varázsláskor, mint a régi kártyámmal,így végre tudok figyelni magára a játékra is). Közben egy barátom unszolására kipróbáltam a Chronicles off Riddick játékot. Ezt akkor veszem elő, ha valami "könnyedebb" dologra vágyok. Nagyon meglepődtem, mert tökre tettszik, pedig én eddig rühelltem az akciójátékokat. Próbáld majd ki egyszer. Aztán ha mindezeknek a a végére jártam, jöhet a River of Time. Szerintem nyárig elleszek. :) Májusban meg érkezik a Witcher 2 (kéretik a megjegyzéseket mellőzni! :D)
    Ezt a Voidot honnnan lehet beszerezni? Nem egy népszerű cucc, ahogy látom...

Új hozzászólás Aktív témák