Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
A csontpor normál csontból lesz, ugyanúgy be lehet mortározni, mint a növényeket. Szerencsére a földön heverő csontvázakból lecsatolhatóak a későbbi szakaszban is... (ugyanaz a csont, amivel a játék legelején hadonásztál)
Nemtom, max. Object Knowledge limitje lehet, közvetlen INT ráhatás nem hiszem, hogy van, inkább a skill, ha mégis. ObjKno az lehetséges, fegyver mérgezésénél azzal számít, az biztos.Én nem olvasok utána sehol, előjön, ami előjön... már mindenhol rejtett ajtókat látok, 50 fölé tornásztam az intuíciót... zárnyitásban fos vagyok, zavar is rendesen, majd a köv. szintlépésnél ráfekszek.
fiATHaLONnak úgyis az lesz az első, hogy kinyit és szétszed, felszed és elad mindent, ami mozdítható
!Nagy megkönnyebbülés volt a hátizsák, már idegesített, hogy nem tudok mindent magammal vinni, amit akarok... addig meg van egy jó kis hely a barlangrendszerben, három van négy hordóval, fölötte tábortűzzel (sütögetni), elfér minden, ajánlom erősen. Pont két átjáró között van középen.
Csúnyán bejött a tőzsdézés is
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
!
!