Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
seolwon
tag
Nekem volt ilyen jel a pw-ben: ^ (altgr+3), szerintem ezt nem vette be.
Volt szerencsém egyszer konzolból jelszót változtatni, amikor feltörték a VPS-t, most egyszerűbben tűnt újratelepíteni, csak egy nodejs app megy róla. Nagyon lassú az aruba felület, kidob néha, nem frissül. Írják is, hogy nem napi használatra való a konzol. Egyetértek velük
Szerencsére a VPS tök stabil, főleg az árához képest. 2017 óta van meg, akkor még 300 Ft/hóba került. Kicsit elinflálódott ez is. -
-
seolwon
tag
Az IP címes részig még gondoltam is, hogy túl könnyű, hogy igaz legyen. Aztán persze a konzolba nem tudtam bejelentkezni. Nem fogadta el a jelszót.
Telepíthettem újra a VPS-t, így a 2-3 perc kiesés helyett lett vagy 2 óra. Szerencsére nem okozott gondot. -
Az kemény

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy linuxon /legalábbis debianon/ tudsz root jelszót módosítani konzolból.