- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamas991
csendes tag
Nálad szokott kilépni/crash-elni a játék?
2023-as program, de a Bohemia eddig képtelen volt rendesen megcsinálni,hogy ilyenek ne történhessenek.
A cseh játékok a leghangulatosabbak, de bugosak is szoktak lenni, de egy idő után javítják ezeket.
Ez különösen igaz az Arma sorozatra, emlékszem a 2. részre 2009ben, sokat fejlődött 1,5-2 év alatt. -
Tamas991
csendes tag
Eddig még nem nagyon használtam a rádiót, hogyan kell kezelni azt sem nagyon tudom,de gyorsan tanulok
.
Amúgy nekem crash-elni szokott a játék, kidob hibaüzenettel, de sokaknál előfordul hasonló, ahogy angol nyelvű fórumokon olvastam.
Ma is kidobott egyszer...
Majd hivatalos szerveren kéne először játszani.
Amúgy a turorial-ba kijelzi hogy merre kell menni,sárga jelzéssel,még a távolságot is kiírja.
Ezt hiányolom a szervereken, volt amikor Ural teherautóval mentünk az úton,és a sofőr egyfolytában a térképet nézegette, aztán egy rpg találat megölte, én mellette ültem ,de én túléltem.
Ha kijelezné, akkor nem kéne pont az utat követni, aszfalt úton persze feltűnőbb jóval egy jármű haladás közben, hiába van rajta álcafestés.
Kicsit már a küldetésszerkesztővel is zsonglőrködtem ...néhány alap dolgot.
A Steames profilnevem Jimmy (Hun), a profilban a teljes nevem is fel van tüntetve, de az itteni prohardveres fiókomban is le van írva, Veszprém megye is fel van tüntetve steamen, ezek alapján keress. -
Balu7606
csendes tag
Szia! Majd küldj egy e-mail-t és a steam nevet és bejelöllek.
Amit egyáltalán nem használtam még, az a rádió. Eddig mindig csak hallgattam az adást, mert nem fülessel játszom. Majd írd meg, hogy mit tudsz róla, neked be van állítva, kommunikálsz az adott csapatod rádiófrekvenciáján?
-
Balu7606
csendes tag
Szia. Örülök, hogy megvetted. Olvastam BF szerveres írást, de nem nagyon voltam mostanábqn gépközelben, így nem tudtam kipróbálni. Hát igen, én is a térképet nézem, ami szívás, főleg vezetés közben. Iranytűt szoktam még használni, belővöm az égtájat, aztán elindulok. Én a WCS szervereken szeretek a legjobban lenni, a modern Ukrán - Orosz konfliktot boncolgatja. Csak elég nehez bekerülni, minimum 10 perc. Régebben azonnal be lehetett. Ja, szerintem a 80-as évek is nagyon jó... A 4070 szerintem nagyon jó lesz ide..
Szia, neked is szép estét.
-
Tamas991
csendes tag
Szia...
Megvettem nemrég steamen, leárazásnál, játszottam is egy orosz-ukrán háborús szerveren, de egyfolytában azt a kibaszott térképet kell nézegetni, hogy meg tudd hol vagy, már ha kijelzi hogy hol vagy, de van már olyan addon ami kijelzi hogy hol vagy a térképen.
Amúgy nem jelzi ki hogy merre kell menni,hogy merre van a cél,térképen kívül.
Tudom hogy ez egy szimulátor,de ez túl erős,egyfolytában a térképet kell nézegetni.
De tehetünk egy próbát, amúgy a fentebb említett szerveren , hogy fel tudjak lépni, úgy 15-20 GB-nyi addont kellett letöltenem...
Hivatalos hidegháborús szerveren még nem játszottam , régi felszerelésekkel és járművekkel.
Amúgy egy MSI Ventus 2X 4070-est vettem még márciusban, jó áron,persze még így is drága volt,igaz újat vettem...még jókor, nem sokkal később a maradékot is elkapkodták.
Majd megírom a Steam-es felhasználói nevemet,profil nevemet, aztán majd bejelölhetsz.
További szép napot.
-
Balu7606
csendes tag
Szia, bocs, hogy csak most jelentkezem, építkezek, több hónapig nem is volt rendes PC-m. De most végre összeállt a Nagy Vas. Én sem szerettem annyira az ARMA 3-at, a kettőt meg nem ismerem. Próbálj meg kifogni egy leárazást az ARMA Reforger esetében és akkor majd írj utána. Én most kezdtem megint a hivatalos szervereken 128-asokon általában, nagyon tetszettek az Ukrán hadszínterek is, teljesen hiteles fegyverekkel - M4A1, AK variánsok, csak mostanában egyáltalán nem tudok bejutni oda. Valamiért valami NATO modnál hibát ír ki. De nagyon jó ez a 80-as évek fíling is M16, AK47, M249 SAW.... Sok sikert a VGA vételhez.
-
Tamas991
csendes tag
Hát ha meg lesz nyáron az új VGA, akkor nagy eséllyel beruházok rá, bár most steam-en 40 euró,amit kicsit sokallok,bár 1 évben többször is vannak leárazások...
Addig maradok az Arma 2-nél (ACE2-vel), sajnos multiban már nem lehet játszani vele, csak botok ellen, a fegyverraktárban és saját küldetéseknél, az évek alatt csináltam is jópárat, programozói tudás nélkül.
Ha az embernek megy botok ellen a játék, akkor emberek ellen is menni fog, a botoknak teljesen más az észlelési mechanizmusuk mint az emberi játékosoknak, ezért is lőnek le bokron keresztül.
A 3. rész is megvan dobozosan,eredetiben, de alig játszottam vele,a futurisztikus fegyverek és járművek nem hoznak lázba, a túlbonyolított küldetésszerkesztő sem segít a helyzeten...
Ha fent vagy Steam-en akkor felvehetnél majd,vagy bejelöllek én, Balu.
Red Orchestra 2-zni szoktam, úgy 2011 . novembere óta több mint 2100 óra játékidő megvan, és jól is játszom,igaz pörgősebb jóval mint az Arma. -
Balu7606
csendes tag
ARMA Reforger PC. Valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fujifilm X
- Motoros topic
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest