- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tankblock #8959 üzenetére
Lehet majd erre is sort kerítek, szerencsére jelenleg nem kell még ennyire elmélyednem.
Sikerült socket szerverrel megcsinálni, hogy routeren keresztül küld egymásnak a két ESP32 egy egyszerű "hello word" stringet.
Az a gond, hogy egyszerre ha bedugom a 2 ESP32-es dev board-ot akkor hiába külön USB porton van, még se ismeri be két külön COM portnak. Régebben TI mikrovezérlőknél nem volt ilyen gondom ott ment 2 panel is külön USB portról. ESP32 dev board (DOIT board ha minden igaz) esetén nem lehet megoldani? Elég rossz így egyesével mindig lehúzni cserélni cilust játszanom.Még egy kérdés, hogy ESP32-nek fix IP címet lehet adni úgy is, hogy a router gateway, subnet dolgait nem keverem bele, ne kérje? Amit találtam kódot, ott a router paraméterekkel együtt állította be a szerver ESP32 fix IP címét. Másik megoldás, hogy megnéztem serial monitoron az IP címét a szervernek, és manuálisan ezt megadtam a kliensnek. Azt nem tudom viszont, hogy idővel ez az IP vajon változhat-e, azt sejtem igen, attól függően a router milyen IP-t oszt ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Napelem
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- Gombászkönyvek egyben
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest