- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Persze, simán. Egyszerűbb beültetni egy tüskesort, mint kézzel beforrasztani azokat az oldallábakat. Na meg így megvan minden alkatrész, ami kell a működéshez. Nem kell baszakodni usb porttal, meg a QFN tokozású USB-Serial konverterrel. (Ezt reflow nélkül konkrétan fel se lehet rakni. Talán esetleg gázzal?) Meg ott van az a rakás kondi és ellenállás, ledek, reset gomb, LDO, FET-ek, stb. Mit nyerek vele? Sok szopást. Azon kívül max egy letisztultabb arculatot. Ugyanannyi helyet foglal a PCB-n a hozzá járó alkatrészek miatt, ha meg shield formátumban használom, akkor tudok pakolni egyéb dolgokat a tüskesorok közé is.
Majd ha lesz reflow kemencém, akkor elgondolkodok rajta. De addig hobbi szinten meg szerintem teljesen felesleges miniatürizálni. Ez már ipari kategória, amihez ipari eszközök kellenek.SSOP-24 chip-et se élveztem beforrasztani, abból is nagyobbat vettem volna ha van.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest