- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
[P-channel MOSFET Switch] lesd ezt meg. annyi a különbség, hogy RL ellenállást 2 sorbakötve fogja adni.
U 1 /U 2 = R 1 /R 2 lesz a képlet ahol U1+U2 = 4.25 [V] - Mosfet-en eső D-S feszültség...
I értéke meg minnél kisebb.
-
Az A0 port analóg feszültséget mér, 0 és a tápfesz közt, az akkumulátor feszültségét is meg tudja mérni 3,3V-ig, de afölött tönkremegy. Ezért két ellenállásból csinálsz feszültségosztót, ami leosztja az akku feszültségét, és azt méred meg az analóg porton.
A bekötési vázlat alapján akár 4,2V-ot is kaphat az A0 port teljes töltöttségnél, ez nem túl egészséges szerintem. Mint ahogy az sem, hogy 3,0-4,2V tápot adsz neki az 5V lábon. A belső konverteren kb 0.6V esik, tehát 3,6V akkufeszültségnél az esp 3,0V körüli tápot kaphat. Nem tudom mennyi a minimum tápfeszültség, aminél elindul, de ez nekem határesetnek tűnik. Inkább egy 3,3V boost-buck konverter kéne, és a 3,3V lábon megtáplálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest