- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Teasüti #7570 üzenetére
Erősebb hw nyilván jobb. De lehet az arduino is elég, nem tudom, talán írni kellene egy kis programocskát, és mérni az egyes stringek beolvasásának idejét, de nincs rádiós modulom. Azt sem tudom, hogy az egyes rádiós modulokon mennyi idő alatt megy át a string. A rádióhullámok fénysebességgel mennek, ezzel nincs gond, és talán elég primitív az elektronikájuk ahhoz, hogy gyors legyen.
Az arduinonak polloznia kell, legalábbis én ilyen megoldásról tudok, ez a ledvillogtatásnál még 0.007 ms ciklusidővel ment neki, de ki tudja milyen kód van a rádiós modulról olvasásnál és írásnál. Meg kell mérni. -
távcsőves
senior tag
válasz
Teasüti #7570 üzenetére
Az átvivő közeg gyorsasága inkább számít szerintem. Ezt talán wifi kapcsolaton oldanám meg. Amíg a vezérlés paramétereit és a modell fényt használja, nem kritikus az idő. Expo esetén viszont nagyon az, de ha előre megkapta a vakuvezérlő a villanás paramétereit, akkor szerintem belefér egy vezérlőbájt vétele/feldolgozása/pin állapot változása néhány mikró másodpercbe. Azt viszont nem tudom, hogy működik a váz fénymérése, mennyi időt hagy a között, hogy elküldi a vakunak az értékeket és expot végrehajtja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen routert?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Gaming 3/Intel i5-11320H/16GB/512SSD/RTX 3050 TI 4GB/Gari
- HP VICTUS Gamer laptop /i5-12450H/16GB/512 GB SSD/RTX 3050 4 GB/144Hz/
- Corsair RM750x
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest