Hirdetés
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
Erősebb hw nyilván jobb. De lehet az arduino is elég, nem tudom, talán írni kellene egy kis programocskát, és mérni az egyes stringek beolvasásának idejét, de nincs rádiós modulom. Azt sem tudom, hogy az egyes rádiós modulokon mennyi idő alatt megy át a string. A rádióhullámok fénysebességgel mennek, ezzel nincs gond, és talán elég primitív az elektronikájuk ahhoz, hogy gyors legyen.
Az arduinonak polloznia kell, legalábbis én ilyen megoldásról tudok, ez a ledvillogtatásnál még 0.007 ms ciklusidővel ment neki, de ki tudja milyen kód van a rádiós modulról olvasásnál és írásnál. Meg kell mérni. -
távcsőves
senior tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Az átvivő közeg gyorsasága inkább számít szerintem. Ezt talán wifi kapcsolaton oldanám meg. Amíg a vezérlés paramétereit és a modell fényt használja, nem kritikus az idő. Expo esetén viszont nagyon az, de ha előre megkapta a vakuvezérlő a villanás paramétereit, akkor szerintem belefér egy vezérlőbájt vétele/feldolgozása/pin állapot változása néhány mikró másodpercbe. Azt viszont nem tudom, hogy működik a váz fénymérése, mennyi időt hagy a között, hogy elküldi a vakunak az értékeket és expot végrehajtja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold