- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Még annyi, hogy a leghasznosabb infokat a drónos topicokban kaphatod. Sajnos amiket bemutatnak, az elvétve megy, mert olyan együttállása kell a "csillagoknak", ami Eu-ban igen ritkán teljesül. Pl min. 7 hold min 38 db jelerősséggel, és megfelelő szögekben, ami naponta néhányszor negyedóráig teljesül. Nekem eddig kétszer sikerült kb. 10-10 perces ilyen időszakot kifognom.
-
Janos250
őstag
"A hajón lévő egység pedig a válaszidőből számolná a távolságot"
Na, ez nem fog menni amatőr módszerekkel. Hasonlóan dolgozik a GPS.
A geodéziai GPS-ek pontosak, de annak még az antennája is többszáz $. Egy geodéziai GPS néhány millió Ft.
Lehet persze faragni a mindenféle rárakódó díjakból, hogy olcsóbb legyen, de akkor is elég drága lesz.
Továbbá, ha nem vagy földmérőként (drágán) regisztrálva, a korrekciós adatokat se kapod meg, hiába fizetnél (próbáltam)
Meg lehet csinálni GPS-sel, hiszen a földmérők is megcsinálják, de az nagyon pénzízű lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest