- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Pedig piszok egyszeru. Van benne egy LED, (vagy ketto antipatalel,) amit egy ellenallason keresztul rakotsz parhuzamosan a lampadra. A kimenete meg egy fototranzisztor, amit egy felhuzo ellenallassal rakotsz az arduino bemenetere. A LED, meg a fototranzisztor kozott galvanikus elvalasztas van, igy nem fog megrazni.
En H11AA1-et hasznalok, mert nekem abbol van egy osszemarekkal itthon. Namost azt nem tudom, hogy nalatok, az elektronikai boltban milyet arulnak. Ez pl. remelhetoleg eredeti.
Itt egy tuti kapcsolas, en is igy csinalnam.
Namost az egesznek az a problematikaja, hogy ez egy 100Hz-es frekvenciaju, kozel negyszogjelet fog eloallitani, (valamekkora duty cycle-lal,) azt mondjuk software-bol siman ki lehet szurni.Az erdekes megoldasok nem itt kezdodnek!.. Ez egy sima alapkapcsolas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Társasjáték topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged