- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
"ami kínai fejlesztés, ott simán előfordulhat olyan kormányzati igény, hogy mindenhez legyen pótkulcs."
Ahogy a windowsban is, amikor a rosszfiúk megtalálnak egy belépést, akkor gyorsan jön a javítás, és pár hét, hónap múlva kiderül, hogy a javítással került be olyan backdoor, ami a javítás előtt nem volt. -
ViZion
félisten
előfordulhat olyan kormányzati igény, hogy mindenhez legyen pótkulcs
Igen, biztosan. A routereknél érthető is, androidos TV okosítóknál szintén, de ezeknél?
Továbbra sem értem, ha ez a támadó, akkor hol fér el benne a kód, ha ez csak az ajtó, akkor pl. feltörik a wifit hozzá... és akkor ESP-t fogja keresni a hacker, nem a PC-t, ahol bankolnak a népek?Ha esetleg Bt backdoor, akkor meg a lakásba is be kell engednem a hackert, h törni tudja. Szal. nem áll össze, de látványos a cím, kattintható a cikk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Crucial 240GB SSD eladó
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest