- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Undoroid #23015 üzenetére
Én már ebben elvesztem.
Nem csak egyszerű grafikont akarsz egy WEB lapon megjelentetni?
Mert lehet persze profi eszközökkel is, de mire azok használatát megtanulod, addigra háromszor megcsinálod magad.
Nem elegendő, ha az utolsó mondjuk 20 értéket ott magán az ESP-n tárolod?
Nem elegendő, ha WEB lapra valami "gyalog" grafikont csinálsz?
Például .svg kóddal?
Vagy egyszerűen táblázattal, aminek a függőleges tengelye az idő soronként, és az értéktől függő hosszan van a sor háttere beszínezve?
Nem elegáns, nem profi, de magad is megcsinálod (némi segítséggel), de első nekifutásban élvezhető. Aztán lehetne profisítani. -
ViZion
félisten
válasz
Undoroid #23015 üzenetére
esp-n saját program fut? Esphome az home assistantba küld adatokat, espeasy meg oda, ahova akarod, van mqtt is (esp mqtt-re keress rá githubon).
dht11-et sztem engedd el, nagyon rossz tartományban dolgozik.
Van vmi szervered, nas-od, ahol mqtt és adatbázis progi futhat? Mert anélkül pl. sd kártya lehetne, de az hamar el fog hullani a sok írástól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged