- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fchris82
csendes tag
válasz
razorbenke92 #21318 üzenetére
Bár én mindent csillagban húztam, igazából csak a jelvezeték kell csillagban
Hmmm, oké, de a jelvezeték jele tud menni probléma nélkül 20 métert? Mert ha igen, akkor a probléma megoldva (az alább részletezett módosításokkal).
A TP223 az egyik legelterjedtebb touch modul, nagyon jól működik, az érzékenysége konfogurálható hardveresen.
Most még tanulgatok, letöltöttem pár könyvet, meg cikkeket olvasgatok, aztán jövő héten berendelek pár dolgot és elkezdek kísérletezni akkor ezzel.
Dimmeléshez a nyomvatartást használhatod
Közben találtam ezt a cikket: [Fényerő szabályozó kapcsoló] "rövid gombnyomással fel illetve lekapcsolja a világítást [...] Ha nincs bekapcsolva a világítás, akkor kapcsoló folyamatos nyomva tartásával bekapcsolódik a világítás minimum fényerőn, és folyamatosan növekszik a fényerő." Ez is pont azt javasolja, mint te, szóval az lesz
Most 3 részre osztottam a megoldandó problémákat:
- a kapcsolótól hogyan jut el a központba a jel
- hogyan szabályozom a led világítás fényerejét (kiderült, hogy ez nem is olyan egyszerű téma, mint gondoltam)
- jelenlét érzékelő (ami mozgás nélkül is érzékeli, hogy ember van jelen) A nappaliban vagy a konyhában nem akarok integetni, hogy "hé, beszélgetünk, kapcsolj vissza".
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Formula-1
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 3D nyomtatás
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- Apple iPhone 16Pro 128GB Kártyafüggetlen 3Év Garanciával
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
- Sony Playstation 4 Pro (PS4 Pro) Játékkonzol
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest