Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
chrome11
üzenetére
Ha tanulás a cél, és nem akarod a kész áramkört tokozni vagy beépíteni, akkor
- breadboard
- jumper kábel (apa-apa, apa-anya)
- multiméter
mindenképp kelleni fog a prototípusok készítéséhez / teszteléshez.
Diszkrét alkatrészből mindenféle színes LED, hozzá 120Ω, 220Ω, 330Ω előtétellenállásnak, hogy látványosabb legyen, amit csinálsz. A szenzorokhoz illetve kapcsolókhoz, nyomógombokhoz fel- és lehúzó ellenállásnak 10kΩ, diódák, ami most eszembe jut.Abban az esetben, ha a használni kívánt szenzorokra nincs gyárilag ráforrasztva a tüskesor, kelleni fog forrasztópáka, meg ami ahhoz kell. Később, ha nem a gépre kötve fogod használni az alkotásodat, kell majd külső táp, esetleg li-ion vagy AA NiMH akku.
Illetve nem írtad, mivel rendelkezel, de érdemes valami kezdőkészletet beszerezni, amiben eleve sok hasznos alkatrész benne lesz, illetve nem kell forrasztani.

-
sonar
addikt
válasz
chrome11
üzenetére
Nem tudom, hogy itt mennyire populáris, de én a tinkercad.com-ot használom.
Kezdő arduinosként nekem tökéletes, hogy virtuálisan pakolom össze a dolgaimat és kódolgatok. Különösebb invesztició nélkül tudok debuggolni, basic szkópot használni...
Jah és én mivel erősen hely szűkében vagyok, nem kell magam után elpakolni.
De nyilván ez erősen virtuál és limitált. (ez is egy lehetőség)[ Módosította: MADcat ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- Diabetes - Cukorbetegség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy ruhás topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Újszerű!! Lenovo T14 GEN2 / i5-1145G7 / 16GB RAM / 240GB SSD / EU v.bill
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- Lenovo Tab M10 PLus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- Asus Vivobook X412U (i3 7th, 4 GB 120 GB SSD) laptop leárazás!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold