Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
gordonfreemN
üzenetére
A soros log alapján Ayres kolléga megoldása jó kell, hogy legyen. A case -1 ágába a break-on kívül más nem kell. Viszont azt gyanítom, hogy kellene valami timeout is, mert amíg nyomod, addig jön a -1, de ha elengeded, akkor nem fog jönni semmi és nem is fut be a default ágba. Vagy, ha nem nyomsz gombot, akkor az irrecv.decode-ban áll?
-
vargalex
félisten
válasz
gordonfreemN
üzenetére
A break lényege, hogy utána más ág (így a default sem) hajtódik végre. Vagy nem értem, amit írsz...
-
dew28
aktív tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Ha beteszem a break-et, nem hajlandó a benne lévő utasítást se végrehajtani
case -1:***vegrehajtando feladat***;break;
ugye igy csinaltad? ugye? -
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Na mostmár valamit a könyvtáraknál is szétcsesztem, le se tudom fordítani a kódot.
Ha valakinek lenne türelme ebben segíteni, akkor a maradék hajam hálával fog tartozni, amiért nem hullik ki.
Szerintem előlről kellene kezdeni, tehát, ahhoz hogy az IRremote.h lib nemtudom mitcsináljon kellene ez a lib, addig a kódban megírt "hivatkozások" nincs mire mutassanak szerintem. Tehát most fogom, törlöm az összes ilyen lib-et és akkor innen kezdjük.Na semmi. Van ez az IR remote könyvtár. Ezt lehet telepíteni többféle verzióban, az újjabbakban (2 felett) történt valami változtatás ami a régi hivatkozásokat (nem tudom mi ennek a neve, amikor a libben lévő megírt kódra egy paranccsal hivatkozunk) már nem ismerte, a példaprogramom meg a régi szerint volt megírva.

Új hozzászólás Aktív témák
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold