- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Hát most egyelőre működik, bár néha nem akar visszakapcsolni kikapcsolás után, de ez volt már korábban is, és szerintem program hiba, de az is lehet, hogy valahogy megadta magát az arduino, mindegy, a lényeg, hogy (lekopogom) most működik távirányítóval. Megmértem előtte a feszültséget az infrán, és 4,37V esett rajta, most a tekercs és a kondi bekötése után, 4,46V, szóval változott, de nem sokat, ez számít valamit?
Egyébként köszönöm szépen, ha nem kergül meg megint, akkor életet mentettél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- Ford topik
- LEGO klub
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topik
- Medence topik
- iPhone topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest