- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
its_grandpa
tag
válasz
kesztió #13947 üzenetére
Design szempontból a nyilas,ledes verzióra szavazok de nem ez a lényeg.
Kezdjünk neki :
#13928 ..a központi egységet leszámítva .. Ugye itt az ESP chip típusára gondolsz, nem más központi egységre ?
...egy 433 MHz-es távirányítót adtak hozzá, amit klónozni fogok,...
Kaptál egy 16 gombos távirányítót ? Az SF R433D-ról nem sok mindent találtam én RFM22 és RXB6 modulokkal kísérleteztem. A 433 dekódolás nem triviális, ASK,FSK,OOK moduláció stb. kérdés mit kaptál a kínaitól. Az ESP-t nem tudtam rávenni (még), hogy együtt működjön az RXB6-al, szintillesztési gond lehet. Ugyanaz a kód arduino nanon hibátlanul fut, ESP-re fordítva,feltöltve meg nem.#13929 Van arra esélyem..... Nincs. Upload módba tudod feltölteni a programot de újra kell indítanod az ESP-t, hogy a programod fusson és debuggolhass.
#13937 ... hótt fölösleges, hogy a ház 16 szerelődobozában egy-egy USB interfész lapuljon
És pont ilyen felesleges, hogy mind a 16-on legyen SF R433D.Elég egy eszköz ami tud 433 Mhz-n kommunikálni. Ezt kell megszólítani, hogy küldje el a n sorszámú üzenetet.
Az eddigi infóid alapján azt gondolom vagy az ESPHome vagy az ESPEasy a te barátod.
Szerezz egy ESP12-t és kezdj el velük barátkozni.Kieg: ha még nem olvastad 433 témában , bitekmindenhol.blog.hu , rflink.nl
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Windows 10
- Azonnali játékos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest