Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evilskati
aktív tag
válasz
Janos250
üzenetére
Breadboard helyett van valami jobb megoldás, amivel (könnyen) meg tudom oldani esetleg a különböző eszközök tápellátását?
Magáról a Debboardról nem tudom egyébként meghajtani a ventit? A gyári sepcifikáció szerint 0.1A-al beéri.
Tudsz esetleg linkelni, akkor egy ESP8266-os komplett panelt?
Korábban írtam, hogy ez az első projekt, abszolút nem vagyok képben, úgyhogy mindent szívesen fogadok.
Egyelőre azt nem értem, hogy ha mondjuk egy 5V USB-s tápegységet veszek, és azt bedugom közvetlenül a mikrokontrollerbe, akkor arról, hogy fogom tudni meghajtani a ventit is. Gondolom kellene elé egy elosztó, vagy a ventinek kellene külön táp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold