- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyapo11 #12479 üzenetére
A LEGO grafikus felülete sajnos nem nyílt forráskódú, a National Instruments csinálta neki, de nekem is ez volt az alap ötletem, hasonló ökoszisztémát létrehozni arduino-val, amit ugyanúgy lehet grafikusan programozni.
Elég sokat kutattam a témában, és a legjobb fejlesztői környezet, amit erre készen találtam a http://snap4arduino.rocks, szerintem ezt vedd alaposan szemügyre, a lényege, hogy saját blokkokat lehet benne létrehozni, pl csinálhatsz benne "szivattyú" blokkot, minden paraméterét legördülő listából lehet állítani, gyakorlatilag egy óvodás is tud benne működő programot csinálni. Azt hiszem Arduino forráskódot is tud csinálni, de ha ez nem is, akkor a tinkercad oldalon lévő hasonló blokkos környezet viszont igen. Sőt, igaz, hogy ez attiny85-höz lett készítve és ha jól látom már egy ideje nem fejlesztik, de esetleg a cocomake7 pc-s programját is nézd meg, ez is tud arduino kódot létrehozni és XML-ben programot menteni, szintén gyerekjáték a használata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest