- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hondo
csendes tag
Van egy Geforce GTX 680 VGA kártyám, amin két éve lecseréltem a referencia hűtőt egy Arctic Accelero Twin Turbo III hűtőre. Egészen mostanáig nem is volt gondom vele, még terhelés alatt sem ment 60-65 celsius fölé a VGA hőmérséklete. Mostanság azonban pár alkalommal leállt a gép, ha terhelve volt. Rájöttem, hogy melegszik a VGA. 88-90 celsiusnál pedig a BIOS lelövi, hogy ne főzzem meg. Azt hittem elkoszolódott és nem járja át a levegő a hűtőt, de nem ez történt. Hanem az, hogy magas hőfoknál (pont amikor a legnagyobb szükség lenne rá) leáll mind a két ventilátor a Arcticon.
A kérdés, hogy mi okozhatja ezt, vagy hogy miként lehet kivédeni? Esetleg annyi a hűtőnek a két ventilátor miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Automata kávégépek
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest