Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oxi
aktív tag
Computerbase.de tesztje:[link]
Butaságokat ne írj, légyszi: a réz hőegyütthatója 380,0
az aluminiumé 209,0
a Collaboratoryé 82,0
az Arctic Silver 5-é 9,1
Silmore siliconé 2,8
vízé 0,6Nagyságrendnyivel jobb a Collaboratory.

Ez elég régóta köztudott. Ti meg még mindíg valami mx-knél tarttok.

-
Oxi
aktív tag
Az MX-2 is csak véletlenül van az aláírásodban...

A "teszted" akkor lett volna korrekt,szvsz, ha az egy hónapig tartó ragasztás helyett néhány pecre ráteszed a hűtőt a procira, leméred az eredményeket, megrajzolod a grafikonokat stb. és publikálod a számokat. A Collaboratoryval is. Utána a konklúzió vagy vélemény részben összegezhetted volna a pozitív és negatív tapasztalataidat. Ennyi. Ekkor korrektül jártál volna el.
Szerintem Te lemérted a Collaboratory teljesítményét, csak nem közölted. Nem volt érdekedben közölni. Lehet hogy így volt?
Ha mégsem? Soha ki nem próbáltad volna? Ez is elég furcsa feltételezésnek tűnne egy magát valamire tartó hobby-hardveresről. Aki ráadásul közösségi véleményformálói babérokra tör.
A weboldalak használatát és információk gyűjtését még gyakorold egy kicsit.

-
Oxi
aktív tag
A Collaboratory Liquid pillanatnyilag az elérhető legjobb hővezető, amit a számtechben ma alkalmaznak. A linken található cikket egy balfácán írta, szóra sem érdemes.
[link] itt nézz szét! Hivatkozásokat találhatsz olyan szaklapoktól, mint a Computerbase.de, Hardware-Mag, Technicad.com, stb.
Ha ez nem lenne elég, akkor itt [link] felhasználók százai minősítik.Örülök, hogy segíthettem.

Ps. a privit hamarabb láttam meg.

-
Oxi
aktív tag
Ma felszereltem a 2db S1-t a 3870-s crossfire konfigomra. A gyári ratyi pasztát rögtön eltávolítottam, majd Collaboratory Liquidet nyomtam rá. Antec P180-s házban passzív üzemmódban használom. Elképesztő, mennyivel hatékonyabb az Accelero( arról nem is beszélve, hogy két ventivel kevesebb lett a rendszerben) a gyári két slotos Sapphire megoldásnál:
Sapphire idle 56-42
Sapphire load 82-68Accelero idle 39-33
Accelero load 58-54A két szám közül az első a fentebb lévő, a második az alsó kártya hőmérsékletét jelenti Celsiusban.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Router gondok
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Outlaws + Handful of Missions: Remaster teszt
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A véleményformálónál.