Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Gurulunk, WAZE?!
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz jim bcs #45150 üzenetére
Akkor Archie the Scare Pig esetleg?
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
jim bcs
nagyúr
2 van, ő a másikat kérné. Úgy se mehet? Ebből legalább 2 van nem 8.
Ndruu Ok, akkor keres mást.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz prabhu #45162 üzenetére
Nem macera, inkább időhiány. Jiren bár DBből van, ami tiltólistás, szerintem bőven belefér, mert nem a tucat saiyajin karakter x+1 színű hajjal és a keresőben sem találtam őt. Egyébként szerintem egyedibb lenne, az biztos, ha neked tetszik én arra szavaznék.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
d@vee
őstag
Sziasztok!
Megkaptam a jogosultságot és ki is néztem a leendő arckép alapanyagot.
Ez lenne az. Persze némi átszínezéssel, pl. az aljából bőven lehet vágni, az arca bal oldala lehetne sötétebb, hogy jobban látszódjon kicsiben az eltérés, sötétségre mint a sál mondjuk.
Haj inkább aranysárga és kaphatna egy napszemcsit Ha túl sok a kérés, privátban gyalulhatunk belőle, előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
Ja
-
MooN00
aktív tag
Sziasztok!
Jogosultságom alapján szeretnék igényelni egyedi arcképet.
Én erre gondoltam : [link]
Egybeköthető lenne egy névváltozással is ?Előre is köszönöm.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz prabhu #45162 üzenetére
Első blikkre:
|
Talán a felsőt még világosítani kell majd, mert eléggé belemosódik a kontúrba (2.nál javítva + kapott pár pixelt, hogy jobban látszódjon a pofija).
| >>
______________________>>
______________________Mehet az utolsó. Egy kisképet még dobj be mellé. - vond
Egyéni arcképe beállításra került. – jim bcs – 2019.04.12.
[ Módosította: jim bcs ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
-
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Hauptmann #45175 üzenetére
Hát, ez is egy melós kép. Alapvetően tükrözve lenne, kb. váll alatt picivel vágva. De az egészet újra kell rajzolni, mert így egybemosódik. Az LMG tuti nem fér bele a kezében.
-
Deck
titán
Hali srácok!
Engedély: [link]
A kereséseim alapján nem foglalt a Borderlands-ből Gaige. Vagy igen és rosszul keresek?
Mert, ha szabad akkor vinném és mutatnék pár képet, a fejéről csak ugye
Előre is kösziPS5
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CactuS #45168 üzenetére
Bent a széles vállal, ez kb. az eredeti vonalvezetés meghosszabbítása. Utolsó sorban a kettő közötti változat, bár még az is elég testes.
[ Szerkesztve ]
-
-
jim bcs
nagyúr
válasz bandi0000 #45194 üzenetére
EGYÉNI ARCKÉP IGÉNYLÉSE -> Próbáljatok meg kerülni az Android robot, koponya, tux pingvin, x^n sas, Verdás autók, Repcsikből a repülők, és a szerencsétlen Dragon Ball karakterek témákat is. Kb. csak egymillió rohangál belőlük fórum szerte, és igen "egyediek".
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
bandi0000
nagyúr
Na és [ez? ] bal oldali lenne, sajnos ennél jobbat nem találtam róla
Xbox One: bandymnc
-
Mahrenburg
őstag
Hello!
Megkaptam az engedélyt.
Arra gondoltam, hogy az évek alatt hozzám nőtt jelenlegi arcképem "Mahrenburgosított", azaz "M"-esített változatát kérném.
Előzetes vázlatként valami ilyesmit szeretnék.
Lehetséges lenne?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MODERÁTOR
válasz Mahrenburg #45198 üzenetére
Uj arckep eseten kovetelmeny, hogy legyen arca.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Mahrenburg
őstag
Oh... Azt hittem, hogy "alapértelmezett" arckép alapján lehet egyéni... ( )
Köszönöm!
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- Eladó BASSZUSRA REZGŐS gamer füles!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest