- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz
Real_Necro #20199 üzenetére
A forrásképtől függetlenül a végeredménynek muszáj legalább ilyen meseszerűnek lennie...
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Real_Necro #20197 üzenetére
Már van egy.
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
Nászút miatt kicsit megcsúszva, engedélyemmel jelentkezve szeretnék egy egyéni avatart. Eddig nem tűnt fel, hogy "ezüst utazó" (silver surfer) lett volna valakinél. Képekből ezeket találtam:
Bár a második elég savanyú. Szeretnék segítséget kérni, valamint jó tanácsokat is szívesen fogadok.
Köszönöm előre is!
-
PeL
addikt
-
Bodor
veterán
-
Lall
veterán
Közben elolvastam hasek tutorialját. Számomra érthető, mivel szoktam Photoshopban dolgozni. Így mivel nincs más választásom felégörnyedek vagy 2-3 órát és átrajzolom majd az egészet sajátkezűleg, nem szűrő segítségével rajzosítom. Köszi az eddigi türelmet, majd jelentkezem.
Próbáltam a munka könnyebiki végét megfogni, de ez most (sem) jött be.
-
Cucuska2
addikt
Szeretném, ha ezt az embört megcsinálnátok PH! komfortra.
-
Cucuska2
addikt
Üdv!
Itt a jóváhagyás.
Először kérdezek: jól tudom, hogy nem kérhetjük tőletek azt, hogy fotónak álljatok neki, lévén túl sok macera?
Szeretnék a Csillagkapuból valakit, de csak fotót találok. -
Az a gallér nekem még mindig fura így, hogy le van vágva a kép alja, de ennél jobb mondjuk úgysem lesz, szóval ha ezt más nem kifogásolja, és az igénylőnek OK, akkor én nem állok az útjába.
Most módosítás után viszont szemből nézve a bal oldalon a gallérnak mintha 2 "szegélye" lenne.
-
Akinek tudtam beállítottam az arcképét. Sir Pocok remélem a tiedre is kapunk jóváhagyást és beállítom.
-
Sir Pocok
őstag
-
-
Lall
veterán
Ettől féltem. Átolvastam amúgy a követelményeket, de nem tudom, hol kellene változtatnom, mert szívesen ülnék fölötte és csinálnám photoshopban, csak tudnám merre induljak el. Ha jól sejtem a Te képed is fényképből lett, meg van még egy jópár a fórumon. A hogy készült érdekelne. Na nem pontról pontra, de úgy nagyjából.
-
gaborbol
őstag
Hello!
Megkaptam az engedelyt az egyeni arckephez, erdeklodni szeretnek ,hogy Eddard Stark lehetseges lenne vagy mar esetleg van valakinek?
Koszi!
-
Lall
veterán
Fotó alapján egyáltalán nem csináltok arcképet? Esetleg ha a fotót valamilyen képszerkesztőbe "rajzosítom"?
-
törölt tag
Köszönöm, akkor a következőképpen módosítanám az elképzelésem:
hasonló stílusú helikopter kellene, mint a Thomas a gőzmozdony, elvileg a mesében is van egy helikopter
De ha lehet, ne ez a színvilág legyen, hanem ehhez hasonló: MSH Protos.előre is köszi a fáradozást.
-
Bodor
veterán
Én megértem, hogy nektek tetszik, de nekem nem. Ezért kérem szépen, hogy a (#20137)es hozzászólásomban lévő Drunken Cluracan-ra próbáljatok meg valamit készíteni, mert az már sokkal jobban tetszik nekem , mint a gollam. Köszönöm szépen!
-
Bodor
veterán
Tisztelt Arcképgyárosok!
Elvetve a gollam ötletet, ezen a képen, a baloldali figura képét szeretném ha megnéznétek, vajon mit lehet kihozni belőle? Ha jól gondolom, akkor tükrözve lenne a legjobb! Engedélyem itt található.Üdv
-
Bodor
veterán
Szia!
Köszönöm szépen az arcképet és a vele töltött munkát. Külföldön voltam egy hétig, és nem voltam internet közelében sem, ezért nem tudtam követni az itteni eseményeket. Azt gondolom, hogy le kell mondanom a Gollum arcképről, mert már látom, hogy ilyen kicsi méretben nem lehet olyan részletesen megcsinálni, hogy visszaadja a lényeget. Szóval keresek valami mást.Üdv.
-
albert8
veterán
válasz
killerjohn #20132 üzenetére
-
válasz
killerjohn #20130 üzenetére
Ebben a formában teljesen kizárt. Keress vmi olyan képet amin rajta van teljes egészében és ne ekkora felbontásban.
-
killerjohn
addikt
Sziasztok Urak!
Kaptam engedélyt az új arcképemhez, és gondoltam egyet, hátha tudtok nekem segíteni...
Valami ilyesmire gondoltam:
, évek óta ez az avatarom. Persze ha tudtok belőle csinálni valami fun halálpillangót (KillerPillangót
) abban is látok lehetőséget
Tudnátok nekem ebben segíteni Mesterek?
-
spammer
veterán
válasz
liksoft #20114 üzenetére
Szerintem nem lenne olyan bonyolult: csinálni kellene az adatlapra egy mezőt, amivel a mod/admin bepipálhatja, hogy a user egyéni arcképes. Aztán lenne egy php oldal, ami az adatbázisból kilistázza (akár ABC sorrendben) az összes egyéni arcképest. Ugyanígy pár kategóriát is lehetne mellé csinálni, akár egy lenyíló listában, hogy pl. arckép típusa (film, rajzfilm, anime, állat, robot vagy ilyesmi). Így nem kellene egyenként kézzel linkelgetni, elég lenne csak pipálni meg a kategóriát beállítani vagy beírni mindenkinek az adatlapján, mikor megkapja az egyéni arcképet. Visszamenőleg persze mindenkinél be kellene állítgatni, de a listázás, rendezés egyszerűbb lenne. Ezt persze csak az oldal fejlesztői tudnák kivitelezni.
Nem vagyok benne biztos, hogy lezsonak van erre szabad kapacitása.
[ Módosította: koxx ]
-
bluyoo
nagyúr
Nem tudom hogy most új jóváhagyás szükséges?
Erre megkaptam az engedélyt (#20061) koxx és (#20063) Barthezz2 -től.De módosítva lett ilyen volt:és ilyen lett:
((#20098) Ndruu)
Ha netán szükséges kérném rá az új jóváhagyást,majd a beállítását.
Előre is köszi!Egyéni arcképe beállításra került.
[ Módosította: koxx ]
-
Timyyy
őstag
válasz
liksoft #20109 üzenetére
Elvállalom azt a részét aminek még nincs köze semmiféle programozáshoz vagy ilyesmihez, gépelni, keresgélni, linkelgetni, minden ilyesmit vállalok, összegyűjteni a képeket neveket mindent, de többhöz nem értek.
Más: szeretnék jóváhagyást az új avataromra!
-
liksoft
nagyúr
Esetleg a személyes adatokhoz betenni egy mezőt? Akinél nincs kitöltve, csak kitöltés után tud bejelentkezni? Persze csak az egyéniek esetén. Így mindenkinek csak egyet kellene, az 1.hsz is kiírhatná a karakter alá, kereshetővé válna. Ezek után a 3 hónap pihi tökéletes szankció lehet. Tudom, ez a rendszer módosítását (bővítését) igényli (Parci és az a bizonyos csalán), de hosszú távon meghozhatja a gyümölcsét. Talán.....
-
Tamoo
nagyúr
Madn!ght:
Van már Statham, de ez talán eléggé eltér.
Kicsit lehet nagy, de a homlok+áll rész miatt méreteztem ekkorára, hogy több pixel legyen az "arcnak"...
-
Wyll
őstag
válasz
liksoft #20109 üzenetére
Bevezethetnénk, hogy aki ezek után is olyat kér, ami már van, annak kapásból 3 hónap pihi
Amúgy a közösségi adatbázisfeltöltés - merthogy ez tkp az lenne - meglepően jó hatásfokkal szokott működni. Elég volna egy közepesen jó rendszer hozzá, ami elősegíti az emberek közreműködését..
-
liksoft
nagyúr
válasz
Timyyy #20108 üzenetére
Többen feldobtuk ötletként, hogy az 1.hsz-ben összegyűjtött egyéni avataroknak ne csak a képe, hanem a neve is szerepeljen valahol. Gondolom a nagy munka miatt (van vagy ezer már) erre még senki nem lépett, és a rendszerben sincs úgy rögzítve mint a képek, meg kéne a helyét találni. Sokszor van, hogy a képek átnézése után mégis bekérnek meglévőt, ráadásul majdnem ugyanazt a képet a Fórumtársak. Ha a nevek is valahol szerepelnének, a böngészők keresője is elég lenne, "zorro" vagy "Stallone", ... Kevesebb dolga lehetne a Moderátoroknak, valamint ha a szabad és elkészült képeknek is lenne olyan gyűjteménye mint az 1.hsz., talán segítség lehetne.
Csak ötlet, nem biztos, hogy jó. A most is fényképet kérők miatt (arról nem lehet egy ideje) lehet értelmetlen is lenne, mert az ifjú titánok sokszori hozzáállása, hogy "majd úgyis szólnak, hogy van már".......
-
liksoft
nagyúr
válasz
bluyoo #20104 üzenetére
Akkor a másik "szabad préda"??
Azért kérdezem, mert az arcképgyárosok sokat dolgoznak egy-egy második, harmadik képen. Jó lenne, ha a választás után azonnal jelezné a kérő a másik felszabadítását (annak ellenére, hogy nincs foglalt). Így ha valakinek tetszik, rögtön vihetővé válik.
Szerintem.
Ndruu Jó lenne egy linken elérhető "szabadok gyűjteménye". Egy szöveges "foglaltak listája" mellett (txt keresés gyorsabb mint az összes kép átnézése).
- Lista majd egyszer lesz, ha nagyon sok időm lesz és a közösség is besegít. Tervben van már régóta.
[ Módosította: Ndruu ]
-
bluyoo
nagyúr
-
Timyyy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W