Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
attilav2
üzenetére
https://linuxhint.com/setup-luks-encryption-on-arch-linux/
Ahogy nézem semmi extra nincs a luksban. Lásd fenti link. Pár sorral több csak a telepítés. Nyilván systemd-boot esetén más a /boot. Mondjuk vmware alatt lehet hogy kell más is, de azt nem tudom. Én az összes próbálkozásomat a saját fizikai notimon csináltam, mert az ha működik, akkor nem kell még azt átirogatnom, hogy fizikai gépen is működjön. Nyilván ha ilyen volumenű dolgot csinálok, mert van időm, akkor előtti csinálok a rendszerről egy image-t. Mondjuk múltkor már arra sem volt szükség, mert a jelenlegi telepítőscriptem a beállítássaimat is visszatölti az adatokkal együtt :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- iPhone-t használók OFF topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Asztalos klub
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB