- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Transmission cli-s verzióját kipróbáltam, de értelmetlennek tartom számomra. Ahhoz hogy megnézzem a tartalmát, ahhoz indítsak el egy jóval energiaigényesebb programot (böngésző), mintha a saját guis felületét használjam, ami meg csak 9MB memóriát eszik.
Szerintem a feh eléggé cli-s abban az értelemben, hogy nincsen gui felülete, hogy te ott nyitogass képeket, vagy csoportosíts stb. Csak mikor megnyílik a kép, akkor van egy 4-5db-os menü, amiben lehet egy-két funkciót választani. Pont így van az mpv videólejátszóval is. Üresen nem tudom elindítani magában (illetve asszem valami csel van már rá, de csak elindítva a programot nem reagál, csak ha adok neki bemenetként egy filet. Ezek nekem már eléggé minimálak. Főleg hogy ha egy VLC-hez hasonlítom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest