- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
anorche1
üzenetére
Octopi-t sose használtam. Ha találgatnom kéne, akkor terminálból megkap valami parancssori opciót, amit a dmenu nem nyújt neki, és ennek hiányában nem fut. Terminálból is csak így egymagában hívod meg, egy parancsként, semmi kapcsoló mögötte? Esetleg terminálból indítva a megfelelő jogosultsággal indul, míg dmenu-ből indulva nem.Pamac nem jó helyette? Vagy a terminálos octopi parancsra csinálsz egy gyorsbillentyűt?
Ahogy olvasom, a PCmanFM-qt-ben nem lehet letiltani ezt a smooth scrollt. KDE alatt le lehet, de ebben a fájlkezelőben nem. Ez elég ostoba volt részükről, beletenni egy megkérdőjelezhető feature-t, és nem kikapcsolhatóvá tenni. Pedig nem is azért írtam, mert LXQt alatt bele fogsz futni, erről a smooth scrollingról még a KDE kapcsán tettem csak említést.
Egyébként ha nem ragaszkodsz az egész Qt-ökoszisztémához, akkor lehet az LXQt alapjául szolgáló Openbox-ot is futtatni, picom kompozitorral (és mondjuk tin2 vagy polybar panellel), és Gtk3 alkalmazásokkal, pl. a PCmanFM-nek van Gtk-s változata, abban nincs smooth scrolling.
Eset
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB