Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Nem a verzioval van a gond. Manjaro alatt lefrisitettem (arra, amin arch -on is van), illetve archon downgradeltem (arra, amin manjaro volt), ujra is inditottam a gepeket, de archon tovabbra sem volt jo, manjaron igen.
Egy masik kerdesem is lenne kozben. Kde konsolban hogy lehet beallintani, hogy a
[felhaszanalonev@gepnev]mas szinu legyen mint az, amit irok, vagy ami a programnak a kimenete?
Settings/Edit Current Profil/Appearence alatt megtalaltam a temakat, meg engedi szerkeszteni az altaluk hasznalt szineket, de sajnos egyszerre valtozik minden szoveg szine (foreground sor elso oszlopban talalhato szinulesz minden).
Új hozzászólás Aktív témák
- MiPC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB