Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
Archttila #7139 üzenetére
Na szoval a folytatas...
Miutan rendbe raktam az fstab-ot elkezdtem szepen lassan systematikusan belakni a rendszert. Telepitettem a sway-t, waybar-t, mako-t es meg par josagot ami a sway-hez kapcsolodik.
Ezeken felul csak egy terminalt (termite) mc-t, dmenu-t, es egy bongeszot (firefox) raktam fel, a tobbit majd csak akkor, ha mar nagyjabol felkonfigoltam a szukseges dolgokat.Es akkor ezen a ponton jo lenne ha rendet raknatok a fejembe, mert nem teljesen tiszta ez a native wayland vs xwayland dolog.
Amikor a sway telepitettem akkor direkt nem raktam melle az xwayland csomagot, mondvan jok lesznek nekem a nativ wayland-es alkalmazasok, de nagy meglepetesemre mar a dmenu sem indul nelkule, es a firefox-hoz is az/etc/environment
-be kell bejegyezni egy sort, kulonben nem talalja a display-t.Szoval mit javasoltok, keressem folyamatosan a nativ wayland-es appokat (remenykedve h idovel egyre hosszabb lesz a lista) vagy engedjem el a dolgot es telepitsem az xwayland csomagot megkimelve magam jo sok szivastol, es felesleges munkatol?
Egyebkent 145MB-ot eszik a cucc.
es sokkal gyorsabb mint a Manjaro Xfce!
(RPI4)
Új hozzászólás Aktív témák
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Spórolós topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest