- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Ez sikerült. Debian megtalálta és grub-ban már ott van. Viszont maga az első Arch telepítésem nem sikerült
Végigkövettem több howto installt, nagyrészt a tiédnél maradtam. Annyi különbséggel hogy én 1 partícióra szeretném az egészet, /-tül, /home-ostul mindenestül.
Grub után megpróbálna bebootolni az Arch, de csak bebotlani tud... Egy rescue shell indul a rendszer helyett. Nem csináltam swapot, meg /home-ot sem, gondolom kezdhetem elölről az egészet (ami nem baj).
Szóval, ha 1 partira akarom telepíteni, akkor is kell mkdir /home és azt is bemountolni, vagy azt nem?
A particionálás nálam amúgy annyi volt, hogy létrehoztam egy ext4-et gparted iso-val, majd arra ment az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest