- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Semmi különösebb gond nem volt a scriptes / parancssoros "zöldmezős" telepítéssel. Gyakorlatilag ugyanaz mint amit a menüs csinál. Azzal egyetértek colomb2 kolllégával hogy egy kezdőnek nehezebb dolga lesz de gondolom majd hozzáigazítják az install guide-t.
Viszont a windows-os install pendrive "faragás" nem ment "gombnyomásra" ( windows volt kéznél ). Nekem hamajában ezzel és így sikerült:
Archlinux 2012.07.15 netinstall dual iso
LinuxLive USB creatorA pendrive volume nevet át kellett írni "ARCH_201207"-re és már ment is.
-
Rimuru
veterán
Én is telepítettem, csak virtuális gépre.
Egy kezdőnek valószínű rosszabb telepíteni egyébként meg majdnem ugyanaz mint régen annyi különbséggel hogy neked kell begépelni mit csináljon. A rendszert konfigurálni meg annyiból rosszabb hogy régen több komment volt a configfájlokban.
Nekem tetszik az új rendszer is.Mindennek örömére lecseréltem a grub-ot grub2-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest