- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Nekem szokni kellene, mert az én világomtól teljesen más, világ életemben Windowshoz (3.0 volt az első amit megismertem), KDE-hez és klasszikus GNOME-hoz voltam szokva (jó, a DOS-t, C64-et, 16-ot és C+4-et ne számítsuk ide), épp ezért még a Unity és a Mac is túl meredek nekem. Megy a vakon gépírás is, de a gépelésnél az egérre sokkal jobban rááll a kezem.
Szerintem igenis tanulni és szokni kell, hogy ráálljon az ember keze a tilingozásra, és arra, hogy ne egerezzen. Így is csak azért akartam esélyt adni neki, mert a leghaladóbb linuxerek legtöbbje ilyen wm-et használ, és az erőforrásigénye is ennek a legalacsonyabb, még az Openboxhoz képest is töredéke. Ezért éreztem úgy, hogy ez is egy fejlődési és továbblépési lehetőség, amibe akkor is érdemes belevágni, ha elsőre nem tűnik kecsegtetőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vicces videók
- Lies of P - Túl a 3 millión
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest