- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Nekem szokni kellene, mert az én világomtól teljesen más, világ életemben Windowshoz (3.0 volt az első amit megismertem), KDE-hez és klasszikus GNOME-hoz voltam szokva (jó, a DOS-t, C64-et, 16-ot és C+4-et ne számítsuk ide), épp ezért még a Unity és a Mac is túl meredek nekem. Megy a vakon gépírás is, de a gépelésnél az egérre sokkal jobban rááll a kezem.
Szerintem igenis tanulni és szokni kell, hogy ráálljon az ember keze a tilingozásra, és arra, hogy ne egerezzen. Így is csak azért akartam esélyt adni neki, mert a leghaladóbb linuxerek legtöbbje ilyen wm-et használ, és az erőforrásigénye is ennek a legalacsonyabb, még az Openboxhoz képest is töredéke. Ezért éreztem úgy, hogy ez is egy fejlődési és továbblépési lehetőség, amibe akkor is érdemes belevágni, ha elsőre nem tűnik kecsegtetőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest