- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Nekem szokni kellene, mert az én világomtól teljesen más, világ életemben Windowshoz (3.0 volt az első amit megismertem), KDE-hez és klasszikus GNOME-hoz voltam szokva (jó, a DOS-t, C64-et, 16-ot és C+4-et ne számítsuk ide), épp ezért még a Unity és a Mac is túl meredek nekem. Megy a vakon gépírás is, de a gépelésnél az egérre sokkal jobban rááll a kezem.
Szerintem igenis tanulni és szokni kell, hogy ráálljon az ember keze a tilingozásra, és arra, hogy ne egerezzen. Így is csak azért akartam esélyt adni neki, mert a leghaladóbb linuxerek legtöbbje ilyen wm-et használ, és az erőforrásigénye is ennek a legalacsonyabb, még az Openboxhoz képest is töredéke. Ezért éreztem úgy, hogy ez is egy fejlődési és továbblépési lehetőség, amibe akkor is érdemes belevágni, ha elsőre nem tűnik kecsegtetőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB