Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- [K2]: AnyDesk átverés
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
_Dumber_
üzenetére
Valami ilyesmi nem lenne jó? Nem tudom openbox alatt menne-e így, esetleg instance helyett class, bár meg is szívathat ha Chromiumot használsz (feltéve hogy Openbox alatt átrakná a Flash playert teljes képernyőn, awesome megcsinálná), vagy név alapján (name="").
<applications>
<application instance="exe">
<position>
<monitor>2</monitor>
</position>
</application>Siriusb: Mit nem szeret már megint a Windows (vagy Linux) hogy nem raknád GPT-re együtt a kettőt?
Iscariah: MBR esetén kiterjesztett partícióval nem nagyon ér hátrány, GPT-nek addig nem látom értelmét míg valós hátrány nem ér belőle.
-
Siriusb
veterán
válasz
_Dumber_
üzenetére
Csak annyi, hogy ügyes voltál.
Mi van abban az esetben, ha csak egy kijelző van, s a kettesre van állítva a primary monitor?
(#1049) Iscariah
Még a rendszer is futhat extendedről, nemhogy a /home, ez nem windows.
Én már áttértem a GPT-re, még akkor is, ha az MBR is jó lenne. MBR mindenképpen a régi idők maradványa, s mivel lépést kellet tartani a fejlődéssel, azért lett kitalálva a kiterjesztés, hogy ne csak 4 partíció lehessen egy 250 MB-os HDD-n. Persze az a kérdés a 20 MB-os elődnél nem igazán jött elő. Emlékszem, amikor egy programmal még dupláztuk a merevlemez méretét (sűrűbben írt), hogy picit több helyünk legyen. Na, az se ma volt.
Ja, és GPT-t csak akkor használj, ha nincs dual bootban windows.Skype: korábban is biztonsági kockázatot jelentett (indokolatlan adatforgalom), de amióta MS rátette a kezét...
Nálam van egy külön felhasználó, akinek kb. nincs joga semmihez, s azzal fut.
Teamview-ert sem használom azóta, hogy a daemon-t rootként kell futtatni. Kizárt. Jó, lehet kicsit paranoid vagyok, de nem alap nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mi van abban az esetben, ha csak egy kijelző van, s a kettesre van állítva a primary monitor?
BoB