- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
Neil Watts #1 üzenetére
Kezdőknek bátran merem ajánlani ezt ezt itt ugyanis egy olyan Arch alapú disztribúciót tölthetnek le a kedves érdeklődők aminek van grafikus install felülete, és nagyon felhasználóbarát.
Úgy néz ki, hogy a Chakra-project lassan teljesen leválik az Archlinux-ról, már nem Arch alapú. Én már a kdemod-ot is lecseréltem sima kde-re, mert azt olvastam a fórumukon, hogy meg fogják szüntetni a kdemod támogatását Archlinux-ra, amint az első stabil Chakra kiadás megjelenik.
-
juergirl
csendes tag
válasz
Neil Watts #1 üzenetére
Ez vicces, én annyira nem ajánlanám kezdőknek.
Nem tudtam feltenni csak sok-sok segítséggel.A telepítés számomra nagyon is bonyolult volt.
De imádom!Ez az eddigi leggyorsabb disztró, amivel eddig találkoztam.
-
7
addikt
válasz
Neil Watts #1 üzenetére
Nofene. Jelentkezem Archerkent, elegedett Juzer vagyok mar joval tobb, mint egy eve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest