- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
vargalex #8602 üzenetére
Most otthoni felhasználásról beszélünk ha jól sejtem. Az otthoni routerek 95%-ának a szoftvere mint egy ementáli sajt, ha a gyári firmware van rajta, és elvétve frissítik (kétlem hogy sokan OpenWRT-t raknak fel a gyári helyett mezei usereknél), és a feldolgozási sebessége is egyenlő a nullával. Legtöbbjük fele olyan gyors sincs, mint a mögötte levő számítógép. Szal én ezekben a home routerekben sosem bíztam, ha biztonságról van szó, és mást se bátorítok arra, hogy most akkor minden rendben van, mert router mögött van. Egyébként évente szoktak csinálni felmérést a home routerekről elég nagy mintavételezéssel, és katasztrófális a helyzet a biztonságuk terén.
pkttype host limit rate 5/secondősszintén szólva passz. A pkttype -nek (packet) három értéke van: broadcast, unicast, multicast. Szal a host nem tom hogyan jön ki, és nem is találok utalást a reference-ben sem.
Ráadásul utána ez van: reject with icmpx type admin-prohibited
counter
Ezt sem értem, hogy miért icmp admin-prohibited típussal utasítjuk vissza? Egyáltalán miért pazarlunk erőforrást arra, hogy aki épp floodol minket, és rossz esetben alig tudjuk feldolgozni, még külön küldözgetünk neki vissza ilyet és ezzel még mi is terheljük a saját gépünket/szerverünket? Miért nem dobjuk el simán?
Arról nem is beszélve, hogy ez a szabály sima filter inputként van, vagyis a leglassabb feldolgozással bír. Az ilyet én ingress hookba raknám netdev alá. Ez már olyan alacsony szinten van, hogy jóval gyorsabb a feldolgozási sebessége, mint a filter inputé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest