Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tótotto
tag
Sziasztok
Pár nap múlva érkezik a saját pro-m és addig szeretnek képbe kerülni az osx terén.olvasok,nézelődök.De tudtok olyan oldalt mondani nekem ahol le van írva sok minden?(gesztusok,bill.parancsok,mit hol találok,stb)
Előre is köszönöm a segítséget -
Tótotto
tag
Sziasztok
Szeretnek bekoszonni.Nemreg erkezett meg a gep .Most neki allok ismerkedni a rendszerrel.
Ha lesz kerdesem akkor jovok vissza(persze elotte kereso hasznalata)
Szep napot mindenkinek
15" 2,2 i7 16gb ram 256gb ssd rMbr -
Tótotto
tag
Koszonom mindenkinek.Mar 4 napja olvasok és irogatok.Most beallitok pár dolgot a gepen( e-mail,stb)Szokatlan a windows utan de nyitott vagyok az új rendszerekre.
-
Tótotto
tag
Sziasztok
15" rMbpro-rol lenne szo.A trackpad szorakozik.A jobb oldalan kattog.Gorgetesnel,erintesnel kattano hangot ad ki es csak 10-bol 5 erintest erzekel.Olyan mintha ragasztva lenne es elengedte volna a ragasztas.Meg garis(T-mobil) es az lenne a kerdesem hogy melyik szervizebe vigyem?
Elore is koszonom a valaszokat -
Tótotto
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem az Air felhasználok felé.Most szeretnék venni egy 2013-as Air-t.Sima otthoni használatra lenne, semmi extra.A 4gb ram nem kevés bele?Sajnos a 8gb nagyon ritka.
Köszi a válaszokatTótotto
-
Tótotto
tag
Sziasztok
2012 pro 13" i5 nem kapcsolodik be.A lanyom elmondasa szerint eppen videot nezett,a gep tolton es egyszer csak kikapcsolt.Se kep se hang.A toltot nem erzekeli(a led nem vilagit).Kiprobaltam egy masik toltovel(2008 pro toltoje,mast nem tudtam szerezni).Az ssd-t kiszedem majd belole mert a rajta levo dokumentumok nagyon kellenek de elotte megprobalnek meg valamit ha lenne otletetek.Ha nem segit semmi akkor van ajanlott ember Pesten vagy kornyeken aki megnezne nekem?
Elore is koszonom a segitseget[ Szerkesztve ]
-
Tótotto
tag
Sziasztok
iPhone forumban mar feltettem a kerdest,de itt is hatha ti tudtok segiteni.Lecsereltem az Iphone 8-t ideiglenesen egy iphone7-re.Itunes mentes volt,az ment a 7-re fel.Azota a Macbook Air nem lat semmilyen fotot a telefonon,azokat se amiket a mentes visszarakott.Osszedugom a geppel,foto alkalmazas,bal oldalt telo kivalaszt es kattintas,erre kiirja hogy oldjam fel a telefont(kepernyo feloldva).Leokezom de nem lat egy kepet se.
Telefon cserenel kell valamit a gepen is engedelyezni vagy barmi egyebb?
A segitseget elore is koszonom -
Tótotto
tag
Sziasztok
A beteg egy 2012 macbook pro 13,a lanyom gepe.Nem vagyok azert teljessen tisztaban a rendszerrel ezert inkabb kerdezek(a neten is utanna neztem)Azokat a lepeseket kovettem amit az apple oldalan talaltam.Bekapcsolasnal egy mappa van kerdojellel.Ujra tettem a rendszert,ez mukodott is 2-3 napig de megint elojott ez a hiba.Tudnatok nekem tippet adni hogy mit tehetnek ez ugyben hogy ne keljen 3 naponta rendszert telepiteni?Ha jol emlekszem Lion rendszer van rajta.De hogy melyik pontosan azt most igy nem tudom.
Elore is koszonom a segitseget -
Tótotto
tag
Sziasztok
2012 macpro 13".Ugy nez ki hogy az atvezetokabel cere segitett.De viszont reggelre lett egy olyan hogy nem tud belepni mert nem fogadja el a jelszot(nem az apple id-s jelszot)(kis es nagybetukre figyelunk,stb).Tegnap este ota annyi valtozas tortent hogy Lion helyett Sierra van fent.
Ui.Egy ujrainditas utan elfogadta
[ Szerkesztve ]
-
Tótotto
tag
Sziasztok
Az elozo hozzaszolas folytatasa.Csak akkor fogadja el a jelszot ha ki es bekapcsolom a gepet.Altatas utan nem.Ha bemegyek es meg szeretnem valtoztatni a jelszot megint nem fogadja el.Ez lehet attol hogy a Lion rendszerrol Sierra-ra frissitettem?
Koszonom a segitseget -
Tótotto
tag
A problemat sikerult megoldani
[ Szerkesztve ]
-
Tótotto
tag
-
Tótotto
tag
Sziasztok
MacBook pro 2012 13".Memória és ssd upgrade lesz.A kérdésem csak annyi lenne hogy memóriát mindegy melyik gyártótól veszem meg?Ha jól tudom akkor ez a gép 16gb-t (1600mhz ddr3)felismeri.
Válaszokat előre is köszönöm -
Tótotto
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lexus, Toyota topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika