Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Hasonló cipőben járunk, mondjuk részemről a földhöz vágás utáni vágy nem volt meg, de meghirdetni meghirdettem anno! Aztán normális áron nem volt jelentkező, így maradt, megbarátkoztam vele én is. De tény, hogy szerintem aki droidról jön az ne kapkodja el, hagyjon kellő időt a megszokásra. Én kicsit úgy érzem, hogy az iOS leszoktatott a droidon használt, de mostanra feleslegessé vált dolgokról. Öregszem na!

M1995 : azért remélem nem a mi nyakunkba szeretnéd varrni, hogy változik az iOS is?
Amúgy teljesen megértem amit írsz és sokmindenben egyet is értünk! December óta használom az iPhone-t, régebben nem tudtam vagy nem hagytam elég időt a megszokásra de azzal én sem értek egyet, hogy az EU ilyen szinten beleavatkozik egy rendszerbe. Nem értem miért kell, mindenki el tudja dönteni, hogy szeretné e használni vagy nem a "hátrányaival" együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Milyen routert?
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi