Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Bazs1981 #2219 üzenetére
annyira nem valós, hogy a gmail konkrétan sokkal jobban működik ios-en. chrome az nekem néha bugosan érzékeli az érintést, de amúgy a szinkron meg minden az teljesen jó. azt használom pc-n és macen is. drive-ot ritkán, de nincs vele gond, naptár meg annyira jó, hogy az apple naptár helyett szintén azt használom ios-en.
-
gretzky77
veterán
válasz
Bazs1981 #2219 üzenetére
Szia én is kb egy hónapja váltottam és a Google dolgai teljesen jól működnek. Gboard billentyűzetet is használom igaz az kicsit kompromisszumos vagy csak én nem találtam meg a tökéletes beállítást! Hiába alapértelmezett van ahol nem használható, illetve van hogy alapból az iOS-os indul el és utólag kell átkapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest