Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
vilma27
tag
Jövőhéten próbaérettségi

kicsit megnyugodtam, mivel amit itthon gyakorlok megnyugtatóan jól sikerülnek, 80-84%-osak, és ehhez, a szóbelim csak javítani tud
Hétfőn, hogy voltam különórán, épp kérdezni akartam, mire tanárnő megkérdezte, hogy nem-e akarok menni még pénteken. Már szinte belém lát.
De tényleg. Ma megkérdezte, hogy hétfőn is ráér 1órát, ha úgy van menjek be nyugodtan, csak szóljak neki pénteken 
Sajnos meghalt a kiskutyája, nagyon sajnálom, mert nagyon szerette. Énis láttam őt, Kavics volt a neve, kis aranyos palotapincsi-féle volt. Nagyon védte Tanárnőt. Még 1x majdnem meg is harapott, mert felálltam az asztalnál, mikor nyáron oda jártam különórára. De nem tudott kárt tenni, bennem. Iszonyatosan szerették egymást. Remélem, valahol ott van az én elvesztett szeretteimmel

Tehát még a "kedd" előtt egy nagy hajrát bevetek, hogy tényleg minden tutifrankó legyen

Aktív témák
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W, 180W töltővel
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De tényleg. Ma megkérdezte, hogy hétfőn is ráér 1órát, ha úgy van menjek be nyugodtan, csak szóljak neki pénteken