Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- bitpork: Ha Isten létezik...
Aktív témák
-
vilma27
tag
Jövőhéten próbaérettségi

kicsit megnyugodtam, mivel amit itthon gyakorlok megnyugtatóan jól sikerülnek, 80-84%-osak, és ehhez, a szóbelim csak javítani tud
Hétfőn, hogy voltam különórán, épp kérdezni akartam, mire tanárnő megkérdezte, hogy nem-e akarok menni még pénteken. Már szinte belém lát.
De tényleg. Ma megkérdezte, hogy hétfőn is ráér 1órát, ha úgy van menjek be nyugodtan, csak szóljak neki pénteken 
Sajnos meghalt a kiskutyája, nagyon sajnálom, mert nagyon szerette. Énis láttam őt, Kavics volt a neve, kis aranyos palotapincsi-féle volt. Nagyon védte Tanárnőt. Még 1x majdnem meg is harapott, mert felálltam az asztalnál, mikor nyáron oda jártam különórára. De nem tudott kárt tenni, bennem. Iszonyatosan szerették egymást. Remélem, valahol ott van az én elvesztett szeretteimmel

Tehát még a "kedd" előtt egy nagy hajrát bevetek, hogy tényleg minden tutifrankó legyen

Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natúr Titán Színben Kártya-független,2026.03.26.-ig Apple Garancia,
- iPhone 17 Pro max 256GB gyári független 2027.01.09. Apple jótállás
- Eladó Konfig Ryzen 7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX9070XT 16GB!
- P1 Gen6 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

De tényleg. Ma megkérdezte, hogy hétfőn is ráér 1órát, ha úgy van menjek be nyugodtan, csak szóljak neki pénteken