Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Csak kíváncsi vagyok, Legendary-kből kinek mennyi esik? Nekem eddig 31 szint alatt 3:
- Caustic skin (fekete)
- Alternator (Bernáthegyi)
- Kraber (kék) -
Kanczy
veterán
Ki hogy áll a Battle Pass-szal? Én most léptem meg a 7-es szintet.
-
Kanczy
veterán
Na, a patch óta úgy érzem, hogy inkább megnőtt a crashek száma, mint csökkent... valaki még rajtam kívül?
-
Kanczy
veterán
válasz
markknight #1743 üzenetére
Én nem találkoztam erre utaló jellel
-
Kanczy
veterán
válasz
gyuribácsi88 #1692 üzenetére
"ha ez a játék 10 éve, 60 euróért jelent volna meg"
Egyébként egyetértek a mondandóddal, de ez a gondolat nagy kapufa
-
Kanczy
veterán
3/3 crash 10 perc alatt 60 fps-re korlátozva...
-
Kanczy
veterán
Na az fps limitálásával nekem is szignifkánsan lecsökkent a crashek száma, úgyhogy most már merek játszani többen is. Van esetleg valami ph-s játékoslista, ahonnan felvehetek embereket?
-
Kanczy
veterán
Na eddig a mai próbálkozás: 3 hiba nélküli crash, 1 Victory...
-
Kanczy
veterán
PS4-en nem tudtam rendesen célozni, úgyhogy direkt az Apex miatt vettem egy új VGA-t, hogy tudjak játszani PC-n. Ma felraktam a játékot, erre kb. a meccsek 70%-án kidobott vagy kiugrásnál, vagy most épp az előbb top4-ben... általában a hiba nélküli crash (mondjuk 50%), a maradék 20% connection error. Ha jól tudom, még nincs megoldva egyik probléma sem, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest