Új hozzászólás Aktív témák

• kilua

senior tag

Rossz helyre hoztam létre a témát, a mobil játékokhoz akartam.

• kilua

senior tag

Nem nagyon értem, nincs külön topicja itt sem a genshin impactnak sem a honkai star railnek, sem a neverness to evernessnek stb. Pedig ezek mind jönnek pc mellett mobilra is itt is tejlesen jól néznek ki és magát a játékmenetet is jól megoldják sokszor. Talán azért is, mert kínában mivel ebben van a pénz, ezért a legjobb fejlesztők is ilyen játékok készítésében vesznek részt, miközben nyugaton és japánban is inkább konzol/pc felé mennek el a hozzáértő fejlesztők, míg mobilra maxmimum egy egyszerű 2D/gyenge 3D izét csinálnak.

Szerintem egy topicot megérdemel a téma mégha nem is annyira sikeresek errefelé, de minden játék külön témát nem ha nem nagy az érdeklődés.

Én játszok a genshinnel teljesen ingyen és szép/jó játék a harcok néha könnyűek. A honkai star railben már jobban megoldották a nehézségi szintet. A történet és a világ is mélyebben ki van dolgozva mint gondolná az ember például olvasható könyvekből is van annyi mint az elder scrolls játékokban [link] A hoyoversetől annó a genshin előtt próbáltam a honkai impactot de az annyira nem fogott meg, és a zenless zone zerot, de azt szintén dobtam egyelőre.

Most a hotta studiostól (tower of fantasy, de azzal sem játszottam sokat) a neverness to everness című játékot nézem ami 2025ben jön. Ha jól látom nem kicsit a GTA ihlette ... de a PC verzió jobban is néz ki annál, gondolom a mobil verziónak már nem lesz elég snapdragon 860 (ami igazából a zenless zone zero esetén is inkább a minimum gépigény)

Úgy értem itt: [link] ha megnézitek a 6-9perc közötti részt látható hogy "grafikailag is komolyabb szint mint a gta5" főleg 8:40 után látszik. (vagy csak már régen láttam a gta5öt akkor is gyorsan dobtam vagy ízlés dolga a grafika) a játékmenet hogy eléri e a szintet vagy "üres lesz a látványos grafika mögött" kiderül, de a hoyoverse megmutatta hogy kell csinálni.

Csak furcsa hogy itt van témája a fallout shelternek, clash of clansnak, pokemon gonak stb az ilyen nagyobb költségvetű produkcióknak meg nincs (kivéve a goddess of victory nikke-nek, de az nekem nem jön be annyira mint például a hoyoverse újabb játékai)

Új hozzászólás Aktív témák