Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Szia Bondi,tildy
Megoldodot,felhivtam a magyar 90-es szamo 125+trefaert. Nem szivesen mondok ilyet,de cslillagos otos a magyar R usznek, ,kb 2 perc alatt mevoldodott. Kuldenek egy uj booking refet max 2 oran belul,amit az onlinecheckinnel hasznalva megtudom ujbol adni az uj utlevelszamot.
Remelem,meg is jon idoben.
Udv
Balinov6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
oritomi
csendes tag
Mindenféleképpen csekkolj be online ha nem akarsz fizetni.Az új útlevelet meg megmutatod a reptéren.
Bár pozsonyban amilyen tetü alakok vannak lehet meg fogod szívni.Ha minden rendben van akkor is fél óráig szkenneli szemmel az útlevelet hogy minden rendben van-e.Az meg hogy a Budapest Airport szemétkedik az nem a ryanair hibája.Télen mindenféleképpen kevesebb gépet üzemeltet,most kapóra jött a tél,ryan kivár mit lép a B.A és ha tovább szívózik akkor koccol Hungaryból.
A probléma az,hogy a magyar 1ből meg akar gazdagodni,elkapta a gépszíj.10%emelt egyből.
Más reptéren is van emelés 3-5%de nem 10.
3 százalékot nem vesz észre az utas de azért 10 az már keményebb.
Be fogja szo**ni a B.A.
Főleg most tárgyalások vannak,hogy nyissák meg a T1-et.Na az lesz sz**pás a B.A-nak
A wizzair is átmegy aztán kenheti a hajára azt a pár társaságot ami majd használja a T2-őt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest